02 september 2007

Gaston op de manège en uit eten.

Gaston heeft gisteren kennisgemaakt met de manège.  Naar de paarden keek hij niet, of hij was er toch niet van onder de indruk.  Bij sommige mensen was hij zo op zijn gemak dat ik er jaloers van werd, van anderen ging hij bibberen.  De honden vond hij raar en toch ook wel wat eng.

Om een uur of half zes kreeg ik een telefoon van De Mevrouw met het Rattenkind , dat het ondertussen gelukkig goed stelde.  Uit een zeer verwarde uitleg, doorspekt met giechels, en gebracht in punten 1 tot 3 met nog onderverdelingen in 1a, 2a en b enzovoort , kon ik destilleren dat Mevr. Zsazsa geen zin had om te koken.  Nou, ik ook niet, dus besloten we samen te gaan eten.  Met wederhelften, kinderen én Gaston. 

Het was een leuke avond.  Rattenkindje zag er prima uit, het eten was goed, de loteling en de rode wijn ook. Kinderen en hond waren braaf. Wij hebben ons prima geamuseerd.  En de wederhelften hebben veel geroloogd.

Vanochtend hoor ik echter van Vriendin J. dat Mevr. Zsazsa de Gaston wel braaf vond, maar dat ze verder niks met chihuahua's heeft. Puh.  Ik zal haar nog eens redden van het fornuis.

De commentaren zijn gesloten.