03 september 2007

Ledigheid is des duivels oorkussen

Wat ik gedaan heb :

Koffie gedronken bij mijn ouders, geïnternet, naar de Delhaize geweest en aldaar praatje, van een half uur, gedaan met de bazin van het restaurantje achter de hoek en haar gevraagd of ik Gaston mag meebrengen (ja!), geïnternet, oppervlakkig opgeruimd, getelefoneerd, gegeten, was gesorteerd in te strijken (aarrggghh wat een berg) en niet te strijken (te verwaarlozen), geïnternet, met Gaston gespeeld, Gastons tweede prakje van de dag geprepareerd, geïnternet. Gastons EERSTE illegale plasje op het tapijt opgekuist.  En geïnternet natuurlijk.

Wat ik niet heb gedaan en wat ik had moeten doen :

Gestreken, bedden opgedekt, bedden verschoond, grondig opgeruimd, de afwasmachine leeggemaakt, de afwas in de machine gezet, de keukentafel ontkruimeld, gestofzuigd, rekeningen betaald, was gedaan, was in droger gestoken.

Wat ik wou doen maar niet gedaan heb :

een dutje

 

Morgen beter.

Commentaren

ach qua lengte spreekt het eerste lijstje in uw voordeel. En de rest loopt niet weg. Kopop morgen is er weer een kinderloze dag. U kan Gaston leren een tafel te ontkruimelen, stofzuigen (wegens zijn geringe hoogte zou dat moeten lukken - weet wel niet hoe hij dan leeggemaakt moet worden) en het dutje kan hij ook voor zijn rekening nemen. Schiet alleen de rest nog over :-)

Gepost door: sodade | 03 september 2007

Zich leegmaken doet hij anders als de beste ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 03 september 2007

De commentaren zijn gesloten.