05 september 2007

Warning, explicit content!

Ik heb een klein probleem.  Of beter gezegd : de Gaston heeft een klein probleem.  Vandeweek kwamen we tot de constatatie dat we geen , ja sorry ik kan het niet fijngevoeliger uitdrukken, ballen zagen  hangen.  Nu denkt u misschien : maar hola, bij een hond ter grootte van een flinke cavia is daar misschien wat speurwerk bij vereist , maar ik kan u verzekeren dat ik gespeurd heb.

Navraag leerde mij dat :

a) mensen zich liever vrolijk maken over de vermoedelijk ontbrekende delen van mijn woefke dan een serieus antwoord te geven,

b)ze nog kunnen komen, of er al zijn maar slechts voor de dierenarts voelbaar. 

De 17de moet ik bij de dierenarts zijn, die mij hopelijk een positief antwoord op de aanwezigheid van Gastons kindergeld kan geven. Ondertussen nodig ik u uit om mee te speuren.  Pak uw vergrootglas en zoek!

IMGP0345

Commentaren

kies dit vereist wat nadenken alvorens tot een gepaste reactie te kunnen komen...
ahum.
Nu dus (nog) niet.

Gepost door: sodade | 05 september 2007

Als ge nu voorzichtigkes een klein beetje knijpt ...

Gepost door: De bleke | 05 september 2007

explicit content 1. Het is zo fijn te lezen dat u expliciet content bent.

2. U zal voortaan duizendvoudig opgesnord worden door alle zoekmachines via dewelke perverselingen op zoek zijn naar explicit content.
Door het schrijven van dit commentaartje loop ik waarschijnlijk hetzelfde gevaar, maar U ziet,dat heb ik er voor over.

3. Ik hoop dat U opmerkt dat ik me geenszins vrolijk maak. Daar heb ik te lang voor nagedacht over wat ik hier zou schrijven.

4. Ik heb me verder onthouden van speurwerk, vergrootglas en onderwerpen van de door U hier geplaatste foto van een 'expliciet' poserende Aichihuahua aan een of ander grafisch programma (kwestie van het vergrootglas te vervangen door de moderne techniek... enz.enz.)

5. om gevoelige vragen te voorkomen zou ik G. in beveiligd verblijf plaatsen, ver weg van de ogen van de vrolijke olaards, olijke vroligaards en ander snodaards (en)... tot u bij de veearts geweest bent.

6. let wel dat het een goede veearts is. Een die alleen koeien en paarden kent zou ook wel eens zijn 'vergrootglas' erbij moeten halen.

7. voilà. Ik heb me bijzonder geamuseerd. Het is altijd een genoegen om hier even binnen te springen. Ik weet dat dat bij mij minder het geval is, daarom dat dit zo goed compenseert in de kleine genoegens.

Met weemoed
Sodade

spellings- en grammaticale fouten wezen vergeven, dit tekstvak is te klein voor deftige commentaren en ontneemt me een deugdelijk overzicht. Zo!

Gepost door: sodade | 05 september 2007

Op u kan ik altijd rekenen voor een weloverwogen commentaar, Sodade. Merci, er zijn nog zekerheden in het leven.
Bleke : neeeeeeeee. Tssss.

Gepost door: De huisvrouw | 05 september 2007

Oh ik had nog een heel resem grapjes ten koste van de Gaston.
Maar die zijn al genoeg gemaakt dus beperk ik mij tot een welgemeende: ik hoop dat dat balgeval nog goed komt!

Gepost door: Maroon | 06 september 2007

De commentaren zijn gesloten.