06 september 2007

Kiwi

Ik heb altijd gevonden dat kiwi's naar kots smaken.  En hoe rijper ze worden, hoe meer ze deze eigenschap tentoonspreiden.  Wat niet wegneemt dat ik ze wel lust, en mijn beide kinders ook.  En waarschijnlijk alle kinderen ter wereld.  Heel verwonderlijk als ik er eens goed over nadenk.

Nu heb ik nog eens de Zespri Gold meegebracht.  De haarloze kiwi dus.  Een kiwi met een meloenachtige smaak, zegt men.  Wat niet gelogen is maar wat ook niet wegneemt dat hij nog steeds naar kots smaakt.  Maar dan kots met een fijne honingsmaak.  Een hele verbetering.  Zeg dat ik het gezegd heb.

Commentaren

huh? Een te rijpe, daar kan ik inkomen, maar een gewone verse, net goede, niet te vroeg niet te laat, precies op punt... (tot zover de reclame van de analfabeet) staande (of liggende whatever) kiwi... die altijd een k***-smaak heeft volgens uw en smaakpapillen en die van uw oir... zou dat geen 'kleine' afwijking kunnen zijn?
Hoe smaakt een kiwi voor uw Man bijv. of voor G?, K? V? en J? (nu we toch kennis hebben van de hele familie)
Pardon, bij G. zal dat moeilijk zijn om na te kijken, als die al onzichtbare andere onderdelen heeft die eigenlijk in principe groter zouden moeten zijn dan smaakpapillen, dan zullen de laatsten mogelijk volledig ontbreken.

Gepost door: sodade | 06 september 2007

Haha, ja de Gaston zal geen betrouwbaar testpanel vormen vrees ik :D
Ik vraag het straks aan Geliefde. Beloofd.

Gepost door: De huisvrouw | 06 september 2007

Geliefde deelt mijn mening niet. Is dit een geval van duurzame ontwrichting van de relatie?

Gepost door: De Huisvrouw | 06 september 2007

ontwrichting of gewoon bevestiging van mijn vorige opmerking? (de kleine afwijking...)

Gepost door: sodade | 06 september 2007

De commentaren zijn gesloten.