21 september 2007

Wasda?

Al een hele tijd zie ik dit voorwerp op gezette tijd ergens liggen.  Tussen het speelgoed, onder een tafel, in de keuken en nu weer tussen het speelgoed.

Ik heb dus geen idee wat het zou kunnen zijn.  Geen flauw benul.  En alhoewel het de pretentie heeft er als Iets Vunzigs te willen uitzien, zweer ik u dat dat niet het geval is.

Maar wat is het dan wel?  Want natuurlijk durf ik het niet weggooien om dan een dag later tot de conclusie te komen dat het een onmisbaar onderdeel van één of ander is.

Wie verlost mij uit mijn lijden?

IMGP0381

 

Commentaren

Is dat niet de houder van een kleefrol met plakkers om je kleding pluisjesvrij te maken?

Gepost door: lady in black | 21 september 2007

Mor zie, een lady in black weet zulke dingen natuurlijk. Ik dacht aan wat overschiet van een mottige lolly, of een swiffer-afstofding.

Gepost door: De bleke | 21 september 2007

A ja LIB (hehe) dat zou kunnen, allez ik heb ooit zoiets gehad, maar waar is het kleefding dan?? Niet dat ik nu ook nog een antwoord op die vraag verwacht, mor allee.

Gepost door: De Huisvrouw | 21 september 2007

Alhoewel, bij nader inzien ben ik niet overtuigd. Dien gigantische witten tsjoep vanvoor, daar zie ik zo meteen geen nut voor wat dat betreft.

Gepost door: De Huisvrouw | 21 september 2007

Ik ben pretty sure dat het een houder is voor een pluisjesrol. Er liggen hier een paar van die houders in de kast (moet wel met een kat als Pluis).

Gepost door: Zita | 21 september 2007

Allee vooruit dan, nu nog een plakrol gaan kopen dan .

Gepost door: De huisvrouw | 22 september 2007

De commentaren zijn gesloten.