22 september 2007

Keukenzeur

En eigenlijk hadden we een afspraak met een keukenmens.  Want al jaren zeur ik over de keuken (stel u de melkkeuken van de materniteit voor) maar al jaren zeg ik ook dat ik geen eeuwigheid zonder keuken wil zitten.  Een impasse als het ware.

Niet alleen is het een ongezellige keuken, ze leent zich ook nog eens tot troepverzameling.  Veel te veel platte vlakken, die uiteraard altijd übervol staan.  Geliefde, die van nature een minimalistisch mens is, griezelt ervan.  Hij griezelt natuurlijk van het hele huis, want troep heerst hier alom, maar de keuken waar wij samen best wel wat tijd doorbrengen is hem een echte doorn in het oog.  En ik moet toegeven dat ik er dikwijls zelf mottig van word.

De afspraak met de keukenmens dus.  Ik zei hem dat hij dan maar alleen moest gaan, wegens zieke Vogel.  Hij sputterde even tegen want hoe kon hij nu voor mij een keuken kiezen. 

Maar ik heb net een hekel aan kiezen, dus zo erg  vond ik het niet.  Ik wist alleen welk soort van kasten ik wou, in welk soort van hout ongeveer, en dat ik absoluut geen besteklade maar een -korf wil in het afwasmasjien.  En een losse tafel en apothekerskasten.

Geliefde kwam terug met een plan.  En met de mededeling dat een losse tafel niet kon en de apothekerskasten ook niet. Wat hadt ge gedocht. Alleen de bestekkorf kan wel. Jeuj.

Maar allee het zal wel schoon zijn.  En anti-troep.  Denk ik.  Maar ik moet wel rekenen op een keukenloze maand. Dus maak er maar anderhalve maand van.  En dat is wel weer verschrikkelijk vervelend.  Een impasse dus.  Als het ware.

Commentaren

Eten Ik ken dat keukenloze gevoel. Oplossing zijn oa diepvriesmaaltijden (je hebt hopeijk toch nog een oven), uit eten gaan naar de quick, het frietkot, af en toe iets met een ster(retje) en den ikea... Veel succes en geduld!

Gepost door: poppy | 22 september 2007

1 maand zonder keuken das niks jong das zo voorbij

hier ist al 4m en nog zeker 3 weken te gaan ( aaarrgghhh)

Gepost door: jipie | 23 september 2007

De commentaren zijn gesloten.