28 september 2007

De Waspiramide

IMGP0402

Zoals elke piramide heeft ook de deze een geschiedenis :

Ik heb een chronisch wasmandengebrek.  Ik had er twee, die nauwelijks volstonden, maar sinds Gaston in één van hen slaapt naast mijn bed, heb ik er nog maar één. 

Aldus besloot ik mijn boodschappencaddy als interimwasmand te gebruiken. En met veel succes.  Er gaan hopen was in en het rolt dus het transport is nog eens zo makkelijk.  Behalve dat ik ermee naar de kelder moet waar de wasmachine en droger staan, maar een kniesoor die daar over struikelt.

En gedroogde witte was, vanuit de de caddy, die weer voor een volgende lading dienst moest doen, gestort op de eetkamertafel vormt een schitterende piramide. Met slechts een speelse afwijking aan de top.  Zoals u kan zien.

Zo schitterend dat hij al zeker 2 dagen zo op de tafel resideert.  Gelukkig eten wij meestal in de keuken, als er geen extra volk is tenminste .  Want geef nu toe : het is toch zonde om een dergelijk kunstwerk af te breken.  Misschien kunnen we mikado-gewijs een onderbroek eruit pulken, als de kastvoorraad uitgeput is.

Commentaren

Ja, en wie de piramide doet omvallen, moet ze helemaal strijken!
Echt handig, zo'n waspiramide. Misschien moet ik er ook mee beginnen.

Gepost door: Virginia | 28 september 2007

Zie ik daar wat kleurwas tussen de witte?

Gepost door: Vriendin D. | 28 september 2007

Onderbroeken D! Die moeten ook frisgekookt worden he :p (allee 60°, ik doe niet aan kookwas)

Gepost door: de huisvrouw | 28 september 2007

om.... nog niet te spreken van 'de Vloek van de Piramide'

Gepost door: sodade | 29 september 2007

uwe vuile en propere was gaan in eenzelfde caddy, hopelijk vergeet je dan nooit een vuile onderbroek in de caddy :p

Gepost door: toink | 29 september 2007

Ik zat mij eigenlijk dezelfde bedenking te maken als 'Toink'. ..en wie weet wat heeft er nog in die caddy gezeten??? ;-)
T

Gepost door: T | 02 oktober 2007

Een piramide is toch ook een soort van grafmonument he? Wie ligt er dan begraven in deze mooie witte berg was met enkele kleurrijke accenten?

Gepost door: poppy | 03 oktober 2007

o wat ben ik een grote fan vanaf nu! Eindelijk iemand die ook houdt van waspiramides op de eettafel. ( alhoewel ze me stiekem wel ergeren maar aan niemand zeggen he) en tegen dat de piramide weg is is de wasmand (of caddy) terug vol!

Gepost door: malou | 03 april 2008

De commentaren zijn gesloten.