03 oktober 2007

Dit is geen recept/De Serveerring

product_thumb.php
Net zoals er ergerlijke keukenatributen bestaan, zijn er ook aanbiddelijke.

Zoals daar is de serveerring. Maakt in een handomdraai een restaurantachtige bordschikking en dat is altijd mooi meegenomen, zeker als er iets anders misloopt.

Mislopen is nu misschien een groot woord, want geen man die het gemerkt heeft, maar toch was ik na de begrafenis van gisteren niet helemaal met mijn hoofd bij de te preparen maaltijd.  Want ik vergat in de venkel/champignon(boter, citroen, ui-neeee dit is geen recept, Mme.Zsazsa) mengeling (dank aan Mevr. Vooralsof)  om mijn forellen te stuffen de mosterd die er echt nog bijhoort. 

En  ze lagen allemaal al in papillotte te wachten in de koelkast toen ik er aan dacht.   Dus no way dat ik ieder pakketje nog eens ging openpulken ,de vulling eruit vissen , mosterd toevoegen en dan terug vullen en herinpakken.

Dus liet ik het zo, maar voegde ik mosterd toe aan de bijbehorende puree, en aan de overschot van de vulling , die ik warmgemaakt bovenop een puree-in-ring(en terug uit ring natuurlijk) lepelde.  Her en der strooide ik nog wat gedroogde dragon en het zag er zowaar professioneel uit.

En lekker was het ook. 

Commentaren

leve de creativiteit!!!

Gepost door: sodade | 03 oktober 2007

Beseft ge wel dat ik van uw hele misloopuitleg niks maar dan ook niks begrepen heb?

Gepost door: eve | 04 oktober 2007

Daar verschiet ik niet van Eve :D

Gepost door: De huisvrouw | 04 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.