06 oktober 2007

Pop poll

Het is nu niet dat ik mij wil voordoen als superpopulair maar mensen mochten altijd graag een praatje met mij doen.  Sinds Gaston er is , heb ik echter gigantisch ingeboet aan interessantigheid.  Want de moeder die op de gang van de school staat te wachten, staat daar niet voor mij maar omdat haar dochter perse Gaston nog even wil aaien.

En de verkoopster in de Ici Paris XL wil mij best helpen met het uitzoeken van een nieuwe fond de teint maar pas na een kwartier kwijlen over Gaston.  Een kwartier zeg ik u!  En dan nog pas nadat ze er  nog 2 collega's heeft bijgehaald om te komen kijken.

De schoonzus van een vriendin had mij en Mme. Zsazsa van verre gezien in het winkelcentrum. De schoonzus kent mij wel van op de manège, al een hele tijd.  Maar ze omschreef mij als 'de mevrouw van de Gaston'.  Mijn naam was ze vergeten, de naam van de kersverse hond niet.  Go figure.

En dan is er nog Het Park.  Het Park waar miljoenen kinderen rondlopen die allemaal over mijn decolleté willen hangen om Gaston te aaien terwijl ik gewoon van mijn wijn wil nippen en een sigaret wens te roken.  Kinderen met vieze grijphandjes en snotneuzen.  En een kindje dat vraagt : is dat een echte hond?? En een kindje dat Gastons kopje wil verwringen om naar zijn oortattoo te kijken.

Begrijp mij niet verkeerd, ik ben blij dat Gaston in de smaak valt bij het merendeel van de mensheid.  Maar hallo mensen, ik ben er ook nog! Kijk naar mij! Praat met mij! Ik ben ook Interessant!En ik heb ook een naam! Echt waar! 

 

Commentaren

allez wacht maar tot Gaston GROOT is.
Dan is al het interessante ervan af. Dan bent U klein en schattig.
(euh...)

Kijkgeld vragen voor Uw decolleté... een alternatieve mogelijkheid om de aandacht wat eerlijker te verdelen.
(euh...)

Gepost door: sodade | 06 oktober 2007

inderdaad euh...
;)

Gepost door: De huisvrouw | 06 oktober 2007

juust jong, euh ... dingsken é ...

Gepost door: elske_vd | 06 oktober 2007

Heeft Gaston een tattoo? Cool zeg.

Gepost door: De bleke | 06 oktober 2007

Ik zou zowaar nog compassie gaan krijgen met U.

Gepost door: Muis | 06 oktober 2007

rambamboelie Bijna is Gaston zoals dat hondje in die boeken van rambamboelie...

Gepost door: poppy | 06 oktober 2007

En u bent?

Gepost door: Vriendin D. | 06 oktober 2007

Maar ik zal u altijd liever zien dan uwe Gaston hoor.

Gepost door: Mme Zsazsa | 07 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.