09 oktober 2007

Gaston is weer überzielig

Eerder deze week was Gaston nog Vrank en Vrolijk.  En zo zat hij bijvoorbeeld in Vogeltjes poppenbed, met duivelse oogjes die enkel aan mijn kodak te wijten zijn :

IMGP0412

 

Vandaag was het echter weer dierenarts.  Eén inenting en de plaatsing van een chip wat ook weer een spuit is.  Hij kermde en piepte, het was alsof hij levend gevild werd  maar het leed leek vlug geleden.  En thuis was hij vrolijk, at, dronk en speelde alsof er niets gebeurd was.

Tot een paar uurtjes later.  Ik pakte hem op en hij begon weer te janken, alhoewel ik hem, de vorige keer indachtig, vasthield alsof hij een rauw ei van een zeer tere soort was.  En nu net weer, ik nam hem mee naar de zetel omdat hij zo zielig in zijn mandje lag en hij piepte nog 2 minuten nadat ik hem daar had neergelegd.  Ik voel mij precies een of andere dierenbeul.  Hartverscheurend gewoonweg.  Wanneer mijn kinders pijn hadden van hun inentingen kon ik hen op zijn minst nog aan de borst leggen, maar dat is bij Gaston uiteraard niet van doen.  En ook een warm bad en een perdolan zijn denkelijk niet van dien aard om hem beter te doen voelen.

Ik heb zoveel compassie met het ventje.  Zie hem daar nu liggen :

IMGP0426

Commentaren

Ochame toch dat dolleke,leg hem maar op uwe schoot das toch al kort bij de borst.

Gepost door: Muis | 09 oktober 2007

soort Eerste foto:
Is it a bat? is it a dog? it's superdoggiebatdog...
Just een vleermuis!

Tweede foto:
zo vreselijk aaibaar.
(Mevr. Muis heeft gelijk (in de veronderstelling dat ze een Mevr. is) - Ze is misschien familie van de Vleermuis... dan zal ze het zeker wel weten)

Gepost door: sodade | 09 oktober 2007

ocharme 't beestje - geen borstvoeding krijgen van zijn nieuwe mama, 't is toch godgeklaagd! nochtans zijn 2j borstvoeding echt wel goed voor een kleintje hoor...

;-)
zo'n zielig hoopje, Gaston wordt dan echt wel nog meer aaibaar hè!

Gepost door: morgan | 10 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.