09 oktober 2007

Laptop in de lappenmand

Ik had al een tijdje problemen met mijn laptop.  Hij hing doorlopende vast en deed nog allerlei rare dingen.  Maar wat hij mij zondag gelapt heeft, sloeg toch wel alles.  Let wel, we spreken hier over een apparaat van 1,5 jaar oud,dat behalve  internet, msn, foto-opslag en een occasionele brief niet veel te verwerken krijgt, niet over een tot op de draad versleten sloor.

Ik zet hem op en hij vraagt mij of ik een rondleiding door windows XP wil.  Euhm nee eigenlijk niet.  Ik start Firefox op en de browser heet mij hartelijk welkom bij Mozilla Firefox.  En toen begon er mij iets te dagen.  Ik ging naar mijn afbeeldingen.  Die waren er niet. Documenten evenmin.  En zelfs mijn outlook moest weer geconfigureerd worden.

Toen belde ik naar Mevr. Zsazsa met het slechte nieuws dat hij dood was, de laptop.  Of toch op zijn minst terminaal.  En dat is erg want zij, ik en nog een aantal anderen zijn 's avonds doorlopend communicado.   Wij kijken gezamenlijk TV en babbelen ondertussen, net alsof we bij elkaar in de huiskamer zitten.  Terwijl onze respectieve echtgenoten ofwel afwezig ofwel in slaap zijn.

Mevr. Zsazsa, de heilige, bood aan om mij dan 's morgens van het Shopping Centrum een nieuwe mee te brengen, ze kwam toch even langs mij.  Een aanbod dat ik graag aanvaardde.  En zo geschiedde dat ik maandagmiddag om 13h voorzien was van een nieuwe laptop, een externe harddisk en 2 pakken orzo voor bij het lamsvlees (met ui, look, tomaten uit blik en veel kaneel-dit is natuurlijk geen recept!) waar Mme Zsazsa uiteraard heeft van mogen meeëten. 

Alzo ook Vriendin V/P die wegens vegetarisch-niet uit principe maar uit yukkigheid- enkel de orzo gegeten heeft en elke piezeltje vlees dat er nog in resideerde vakkundig opzij wipte met haar vork.

Leve de vriendschap dus, zo'n personal shopper da's écht wel praktisch. 

Commentaren

orzo? nog nooit van gehoord...

Gepost door: kermit | 09 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.