17 oktober 2007

Choises choises

Deze keer was ik het die alleen naar de keukenarchitect mocht.  Ik heb de kastkleur die Geliefde had uitgezocht, goedgekeurd.  En het werkblad afgekeurd.

Ook het glazen tafelblad dat de heren bedisseld hadden is op een dikke njet van mijnentwege gestoten.  Zo'n blad kan enkel mooi zijn als het ten allen tijde vlekkeloos en streeploos is.  En aangezien ik niet van plan ben om heelder dagen met Glassex, of erger nog een zeemvel en een wissertje, rond te lopen, heb ik dat plan van de tafel geveegd.

Ik heb een voorlopige kleur gekozen voor de tafel die dus laminaat gaat worden, misschien, voor de achterwanden en het werkblad maar dat kan nog veranderen want ik ben nog in dubio.  

Verder heb ik een schitterende kraan gekozen (Dornbracht Meta, klinkt dat niet prachtig? Alleen al voor de naam zou je ze kopen) en goedkeurend geknikt bij kastindelingen.

Goed gewerkt voor iemand die niet graag kiest, zou ik zo zeggen. 

En dan heb ik gevraagd hoe lang ik effectief keukenloos ga zitten.  3  tot 4 weken dus.    En dat rond januari, februari wanneer er dus niet gebarbecued kan worden.  Dikke, dikke zucht.

Commentaren

Och, als wij bij u een bad mogen komen nemen, dan mag u gerust bij ons komen koken. Of eten. U ziet maar.

Gepost door: Stien | 17 oktober 2007

tegenhouden Wat houdt u eigenlijk tegen om in de winter te barbecuen... Er zijn landen waar ze altijd buiten koken op een open vuur.
Als het goed wintert kunt u alles buiten laten liggen, van vlees enzo...

Btw, heerlijk lijkt me dat, en is dat dan niet voor uw echtgenoot, is het niet zo dat mannen meestal de bbq doen, for whatever reason.
( eigl. toch seksistisch. Vrouwen kunnen dat even of zeker zo goed! Toch???)

Gepost door: sodade | 18 oktober 2007

Proficiat met de keuze van de kraan.
Wij hebben de Dornbracht Meta serie voor badkamer en ze zijn heel mooi.

Gepost door: molletje | 18 oktober 2007

ge moogt mijn keuken gerust gebruiken!

Gepost door: kermit | 18 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.