20 oktober 2007

Exit babybed

Vanochtend besloot Geliefde Vogeltjes babybed, dat nog steeds in onze kamer stond, eindelijk af te breken.  Toen Vogel van dit voornemen hoorde zei ze bozig :"En wààr moeten dan de babies van uw vriendinnen slapen als ze hier zijn? Op de vloer misschien?"

Maar aangezien er nog nooit een baby langer dan een kwartier in het voor hem vreemde bed heeft doorgebracht, zal dit manco wel niet zo erg zijn.  Wel lief dat ze er aan dacht, maar ik ben dolblij met de extra plaats.  De slaapkamer lijkt wel dubbel zo groot.

Spijtig voor de babies dan maar ;) 

En tegelijk weer een afgesloten hoofdstuk want nooit zal er nog een babybed in onze slaapkamer staan.  Gelukkig ligt Gaston er nog, in zijn wasmand.  Het zou anders wel heel leeg zijn. 

Commentaren

Oh jee Dan moeten de baby's vanaf nu in de wasmandslapen?

Gepost door: Mme Zsazsa | 21 oktober 2007

knap van uw dochter om u zo te misleiden...
Waaw, wat zijn ze daar goed in!

Gepost door: sodade | 21 oktober 2007

Hier is het babybed nog "bewoond" maar ik ga het toch ook missen hoor als het het huis uit gaat! Ik vrees wel dat Gaston zijn wasmand niet gaat afgeven. Dus baby's weeg gewaarschuwd als ge u nog eens aldaar begeeft!!

Gepost door: Wendy | 21 oktober 2007

Zet het bedje anders gewoon in Vogeltjes kamer, als opbergplaats voor haar blijkbaar eindeloze en goed geïnventariseerde kollectie knuffelbeesten.
En wie weet komt dat bedje wel over een paar jaar weer van pas, voor uw kleinkinderen dan :p

Gepost door: Sjattie | 21 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.