27 oktober 2007

Slaapverwekkend

Eergisteren had ik OC.  En Geliefde had de paarden natuurlijk, dus mijn ouders kwamen babysitten.  We kwamen tegelijkertijd thuis en kraakten nog een fles.

En hij vroeg wat er allemaal gezegd was. Dus ik begin te vertellen. Tot...

ik zie dan zijn ogen toevallen.  Nu vraag ik u.  Is het normaal dat uw Eega zijn ogen toevallen in het midden van een betoog van uwentwege?  Ik docht het niet. 

Vandaag kwamen we van het restaurant en zitten aan de keukentafel nog even na te praten.  En een sigaret te roken in mijn geval.  Ik ben weer druk aan het uitleggen en wat ziet mijn oog?  Juist ja, de ogen vallen weer toe.

Nijvere Lezertjes, ik denk dat we hier over een relatiecrisis mogen spreken.  Want welke zorgzame, geïnteresseerde partner valt nu in slaap in het midden van een relaas van zijn wederhelft, zij het dan een niet-officiële helft maar ik betwijfel of een boterbriefje hem wel wakker zou houden. 

Dus ik kondig een noodtoestand af.  Met ingang van heden.  Helaas slaapt hij nu op de zetel, comateus.  Dus kan ik zelfs geen onderhandelingen beginnen, geen blauwhelmen laten opdraven, want wie wil nu zo een mooie wapenstilstand verstoren?

Verbolgen ben ik wel, zo diep vanbinnen. Ergens.  En ik zin een beetje op wraak. Maar hoe?  Ik ben geen inslaapvaller, laat staan tijdens een conversatie, nee dit moet subtieler.  Tips welkom, ik hou mij aanbevolen. Mwoehaha. 

En nee, zeg ik heel zielig, ik ben niet saai.  Niet ononderhoudend. Echt niet. Snif... 

Commentaren

ocharme ochere toch, ik zallem volgende keer ik hem zie wel eens onderhanden pakken, waar trekt da nu toch op tis toch wel gdogeklaagd zene, ne mens moet toch een beetje respect kunnen opbrengen voor diegene die hem van ete en kleren voorziet. Man man man, ga daarmee naar den oorlog, waar gaat de wereld naartoe vraag ik u??

Gepost door: jo | 27 oktober 2007

Jo, gij zijt een ware vriendin. Effenaf.

Gepost door: de huisvrouw | 27 oktober 2007

Hij voelt zich veilig bij u, hij kan helemaal tot rust komen, uw zalvende stemgeluid brengt hem helemaal tot zenniveau, en langzaam geeft hij zich over aan een diepe, rustgevende slaap, in de armen van de vrouw vanwie hij houdt...
Dat is toch schoon?

Gepost door: joke | 27 oktober 2007

Hij hoort mss uw frequentie niet, dit overkomt mij ook al eens.

Gepost door: Mme Zsazsa | 27 oktober 2007

Verdacht Ik zou trouwens toch maar eens beginnen nadenken wie er achter die verlammende spuit zat van gisteren.

Gepost door: Mme Zsazsa | 28 oktober 2007

Wederom dikke rofl voor Mme. Zsazsa.
En verder maar 1 tip : zet em op eBay jom ! Effenaf.

Gepost door: Pingu | 28 oktober 2007

misschien int vervolg tijdens het praten eens langzaam je kleren uitdoen

als hij dan nog in slaap valt ..........

Gepost door: jipie | 28 oktober 2007

Ben toevallig op je blog verzeild geraakt en blijven plakken wegens je ongelooflijk onderhoudende schrijfstijl. Geweldig! En vooral heel herkenbaar...
Groeten van een 'Desperate Housewife'.

Gepost door: Kris | 30 oktober 2007

De commentaren zijn gesloten.