12 november 2007

Waarom ik mij slapjes voel.

valk
Er was een etentje op vrijdag met vrienden M & S.  Waarna we thuis nog nakaartten, waardoor wij hier ten huize zaterdag met een kleine kater kampten.

Toen was er wedstrijd op de manège, waar Geliefde voor de allereerste keer aan zou meedoen.  Waardoor ik en mijn kater knotjes moesten maken in de Valk zijn manen, waardoor Gaston doodongelukkig was omdat hij een uur bij Baasje moest zitten ipv bij mij.  Alhoewel hij mij kon zien, was zijn verdriet onpeilbaar.  Waardoor ik de knotjes iets te vlug en slordig heb gemaakt, maar een kniesoor die daar op lette. 

Waarna Geliefde een goeie proef reed en ik uitermate fier was.  Waarna wij dat feit nog tot 10 uur  gevierd hebben waardoor de kater 's zondags nog steeds bij ons resideerde.

Dus op zondag besloten wij vroeg de bedstee op te zoeken.  Om 3 uur werd ik met een schok wakker in het besef dat de was, waarbij Zoons turnkleren zaten, nog steeds in de machine zat.  Waarna ik naar de kelder toog om de kleren op te vissen en op de verwarming te drogen te hangen. Waardoor ik klaarwakker was en niet eerder dan half vijf terug de slaap kon vatten.  Waarna Gaston het in zijn kop haalde om mij om kwart voor zes terug te wekken wegens dringende behoeften en ik mij dan maar op de zetel gelegd heb maar amper nog een oog heb toegedaan.

Waardoor ik mij niet echt fit voel.  Wis en waarachtig.

Commentaren

ochottekes toch, kom hier dak u knuffel

Gepost door: jo | 12 november 2007

Hier ook feestelijkheden en bijhorende huisdieren en een kotsende dochter van 0 tot 5u en wakkere zonen om 7u. Ik leef dus letterlijk met u mee.

Gepost door: Stien | 12 november 2007

Het leven kan hard zijn, 'there is no such thing as a free lunch' maar de 'sortiekes' kunnen ze je toch niet meer afpakken...

Gepost door: Kris | 12 november 2007

mormormorrekestoch. Wat kan het leven toch hard zijn.

Gepost door: joke | 12 november 2007

tegengestelden Huisvrouw (sprak ze streng) een hond en een kater gaan NIET samen.

Gepost door: sodade | 12 november 2007

Tja de 40 naderen en denken dat je nog 20 bent....gniffel gniffel

Gepost door: Muis | 12 november 2007

De commentaren zijn gesloten.