14 november 2007

Beroemde mensen

Om half acht gisteravond begon ik aan enige restauratiewerken van mezelve want ik werd verwacht op het oudercontact op Zoons school.  En men wil dan toch een enigszins levend(ig)e indruk maken.

Eerst werd ik verwacht bij een leraar die redelijk sprekend op Mandy Patinkin van Chicago Hope leek, echter gekleed als euh...leraar.

Toen had ik een vrolijke blonde dame die de klastitularis is van Zoon en daarna nog de fysicaleraar die dan weer helemaal Willie Nelson was,maar dan met één lange staart in plaats van twee vlechten, gelukkig maar.  En lieve blauwe oogjes die in de verte staren wanneer hij uitlegt dat Zoon wel in de boot zit maar wat meer moet meeroeien en nog meer fraaie metaforen die echter niet altijd heel duidelijk waren zodat ik best begrijp dat Zoon een beetje moeite heeft met 's mans discours.

Tot slot maakte ik met mijn GSM een foto van de zaal waar ik moest zijn.  Als kleuterouder doet dat direct even gniffelen.  Ik weet niet wat de passerende mensen van mij dachten toen ik met uitgestrekte arm en een duidelijk fotogeluid stond te klikken.  Of zoals Zoon zei : 'NIEMAND heeft toch gezien dat je dat stond te fotograferen, je stond daar toch niet zo debiel met een uitgestrekte arm , hoop ik'.  Waarop ik zei van wel.  Zelfs de Willie Nelsonleraar heeft het gezien, want die kwam toevallig nog achter mij langs.  Maar wat kan mij dat schelen? IK moet daar niet dagdagelijks zijn. Mwoehahaha.

Afb035

Commentaren

Auwtch Ocharme Zoon, ik voel helemaal met hem mee... Want draai of keer hoe je het wil, lieve Huismoeder, maar Huismoeders (of Huisvaders, for that matter), daar kan je je als puber zijn enórm voor schamen. En uiteráárd ligt dat niet aan u of aan uw restauratiewerken, het is gewoon 'de leeftijd'. Van uw Zoon, bedoel ik. ;-)

Gepost door: Miss Puntkomma | 14 november 2007

Rofl seg, en ocharme zoon.

Gepost door: Pingu | 14 november 2007

Cool seg En waren ze er?

Gepost door: Mme Zsazsa | 14 november 2007

Oh, geen foto's van de beroemde leraren :-(
;-)

Gepost door: Lala | 14 november 2007

De beroemde medemensen mengen zich onder de gewone man/vrouw in de straat. Ik stond laatst met Maurice Béjart in de lift. Hij was dik geworden.

Gepost door: joke | 14 november 2007

Boeiend! Bij ons op school worden we vergast door Jan Pet en Piet Modaal. Bovendien moeten we meestal uren aanschuiven om ze tien minuten te spreken... Ja, de streken van beroemdheden zijn er wel.

Gepost door: Kris | 14 november 2007

De commentaren zijn gesloten.