16 november 2007

Van den hond

Mensen zeggen de gekste dingen.  Zoals vandaag in het winkelcentrum wanneer de kassajuffer Gaston in zijn tas ontwaart : 'Och ZIE , daar zit een HONDJE in!!'  Dan heb ik altijd een bijna onweerstaanbare drang om heel angstig opzij te kijken en met grote schrikogen te roepen : 'EIKES , allee nu, hoe komt dàt daar ?!?'

 Of : 'Schattig hé?' is ook een klassieker.  Een mogelijk antwoord hier zou zijn : 'Vindt u?  Ik vind het een afgrijselijk monster.  Degoutant beest, maar ja, ik zit ermee hé.'

Maar uiteraard zeg ik dat niet.  Daarentegen riep ik wel uit, bij het aanschouwen van Zwarte Pieten die het Sinterklaashuis via de schouw en middels kabels verlieten en weer ingingen : 'KIJK Gaston, allemaal Zwarte Pieten!!'  Het zijn dus niet alleen anderen die onnozele dingen zeggen.  Gelukkig was het een rustige dag in het Shopping Centrum want men zou in Psychiatrie belanden voor men het goed en wel beseft.

Commentaren

Nee, nee, niet in de psychiatrie. Men zou gewoon denken dat u er vrij jong voor uw leeftijd uitziet... :-)

Gepost door: Kris | 16 november 2007

Mo zie Jo en ik zijn apart van elkaar ook bij de pieten geweest.

Gepost door: Mme Zsazsa | 16 november 2007

maar als u zo doorgaat met het 'uitzenden' van tegenstrijdige boodschappen - want geef nu toe! - dan is het risico dat Gaston in de psychiatrie belandt wél aannemelijk.
Er zijn er al van minder schizofreen geworden.
(Hum, even nadenken, Gaston, het diertje met de kleine maar aanwezige onderdelen... zou die wel 'freen' hebben om schizo van te kunnen worden? En hoe groot zouden die hersentjes dan wel zijn? Groot genoeg om te kunnen splitsen... Oef, ik bevind me nu plots in een behoorlijk moeilijke afvraging... Wat een rothondje toch, dat hij nu zelfs dit effect heeft - aai, aai...)

Gepost door: sodade | 17 november 2007

Ach, huisvrouw, zelfs IK heb het beest al moederlijk toegesproken... Het zijn niet de ballen maar de aandoenlijke puitogen die het hem doen.

Ik zal mij in het vervolg wel proberen te onthouden van nietszeggende onnozelheden om u te plezieren. Vanaf nu noem ik hem ook in uw gezicht mormel. Oké?

Gepost door: Stien | 17 november 2007

Aha, ook toevallig aan de kassa gestaan? Ik zou mijn gasten ook beter in mijn sjakos steken...

Gepost door: Coltrui | 17 november 2007

@ Coltrui Was die ene openbaring nog niet voldoende, dat we nu ook al moeten weten dat ge een 'sjakos' hebt.
Anderzijds, U bevindt zich in goed gezelschap. Van Gaston weten we namelijk hetzelfde als van U.
(ik heb het over het brein, wat dacht U?)

Sorry Huisvrouw, dit kon ik niet laten... Excuus dat ik uw ruimte gebruikte, maar dit was Gefundenes Fressen

Gepost door: sodade | 17 november 2007

De commentaren zijn gesloten.