19 november 2007

De nieuwe leiband

Ik ging vanmiddag om een nieuwe halsband voor Gaston.  In de winkel stond een oud echtpaar met een ondefinieerbare schoothond.  De vrouw stoof naar Gaston, die zich dat soort aandacht altijd graag laat welgevallen. 

'Maar ziedeens wat een harteke.  Die heeft een goeie thuis getroffen!' meldde ze mij.  Waar ze dat uit afleidde is mij een raadsel maar ik mompelde iets van 'We doen ons best'.

'Zie Jos,' vervolgde ze tegen haar echtgenoot 'Da's nu eens een schoon hondje zie.  En VRIENDSCHAP dat ge van die beesten krijgt! Véél meer dan van de mensen!'

Waarop Jos niet onterecht antwoordde : ' Allee merci hé!'.  Een echtelijke ruzie werd in de kiem gesmoord door mevrouws blaas, want ze had 'Hoog water', zo meldde ze aan het voltallige winkelpubliek. 

Vervolgens vernam ik nog van een koppel heren dat zij per jaar minstens 1000€ (en nee er staat geen 0 teveel) aan hun harige metgezel uitgaven. Aan kleren en toebehoren dus, niet aan eten en dierenarts. Ik begin te denken dat Gaston een Verwaarloosd Dier is. 

Eén dezer een foto van Gastons nieuwe uitrusting bestaande uit een zwart gareeltje met minipinnetjes en een zwarte leiband.  Stoer, effenaf. 

Commentaren

he geef die heren eens een kaartje vlug

Gepost door: jipie | 20 november 2007

De commentaren zijn gesloten.