19 november 2007

Opgeruimd staat euhm..al iets netter

Een derde bezoek aan de keukenarchitect heeft nagenoeg alles opgelost wat er nog opgelost moest worden.  Waar ik eerst toch slechts één spoelbak wou, wil ik er nu toch een grote en een kleintje.  En mijn twijfels over de kleur van het werkblad, dat ik gekozen had maar waar ik na een week van dacht dat het te gelig ging zijn en hoe het mogelijk was dat ik zo'n mottige kleur gekozen had, zijn ook weg.  Want het was natuurlijk niet gelig.

De keukenmens is een heerlijk man.  Hij rol-oogt naar mij en dat kan ik altijd wel appreciëren.  Dinsdag komt hij hier opmeten.   Wat wil zeggen dat ik een grote opruimactie moest houden.  Waar ik al voor een groot stuk in geslaagd ben dankzij de vriendelijke telefonische steun van Mevr. Zsazsa. 

Want wij hebben beiden ondervonden dat het veel leuker opruimen en dergelijke is, terwijl je telefoneert.  Helaas was ik iets vroeger vanochtend niet thuis want ook zij had mij al gebeld voor steun maar ze heeft zonder mij haar was moeten plooien.  Heel dapper van haar. 

Ik ben zelfs op een krukje gaan staan om stofnetten uit hoeken te borstelen, want de poestvrouw kijkt nooit boven haar 1.60m uit.  Een herhaling van de geschokte blik van de electricien die naar het plafond in mijn toilet keek, wil ik liever niet meemaken. En aangezien de keukenmens overduidelijk niet op vrouwen valt, kan ik hem ook niet afleiden van ongerechtigheden door mij morgen een substantieel decolleté aan te meten.

Laat ons alleen hopen dat het een grijze dag gaat worden, want de ramen moeten nodig gelapt en ik voel dat dàt er niet meer inzit vandaag. 

 

Commentaren

geliefde "...kan ik hem ook niet afleiden van ongerechtigheden door mij morgen een substantieel decolleté aan te meten..."

Kan Uw Geliefde zich niet van die ... euh... nobele taak kwijten?

(Ach, het is grijs, er vliegen duizend roeken en spreeuwen, laat de vensters voor wat ze zijn... en misschien heeft de Keukenmens wel een lieve vriend... Glazenwasser van dienst...)

Gepost door: sodade | 19 november 2007

opruimen en telefoneren, dat wist ik al laaaaaaang dat dat goed samengaat, maar dat hadden jullie nog niet door zeker :D

Gepost door: jo | 19 november 2007

De commentaren zijn gesloten.