27 november 2007

Een tand

Gaston zat voor mijn voeten toen ik ineens, PLOINK, iets hoorde vallen. Ik kijk en warempel, daar lag een tand!

Ik had nooit gehoopt één van zijn melktanden te vinden, want de voorste zijn misschien maar 1mm2 groot (sodade,meet je even na? ;) ), echt heel klein dus. Dit was een fors exemplaar, nou ja fors, maar bij nader inspectie bleken het er twee tegelijk te zijn.  Een hoektandje, denk ik en een buur.

Ze worden zo snel groot *Huisvrouw plengt een nostalgische traan* . Subiet zit hij al in zijn puberteit en wat krijgen we dan?  Slaande deuren? Teefjes voor de deur?  Misschien moest ik hem toch maar laten castreren.

Commentaren

meten Mja, 1,2 mm - dat kunnen de meeste mensen zich wel voorstellen, vermoed ik. Daar ga ik me dan ook niet moe op maken.
U had natuurlijk wel een foto kunnen maken, met een lat ernaast, zoals bij forensische foto's.
Toch blij met het vertrouwen dat u in me stelt als het op meetcapaciteit aan komt.

Gepost door: sodade | 27 november 2007

LOL en dit vertrouwen is dan instant beschaamd. Het was 1 kubieke milimeter maar ik vermoed stilletjes dat u mij nu uitlacht in return. Het is u meer dan gegund :D

Gepost door: de huisvrouw | 27 november 2007

uitlachen Waarom? Uitlachen is een teken van 'zwakte'. Als we het nodig vinden om iemand anders uit te lachen, zeggen we eigenlijk dat we zelf onzeker zijn.
Dus hier wordt niet uitgelachen, doch naarstig gezocht naar een formule om de inhoud van een minuscuul kegeltje te berekenen, want kijk, ik ga er wel van uit dat G's hoektanden gelijken op die van een wolf (jawel) maar dan hééééééééééél in het klein.
Zo: hier is iets te vinden. En van hieraf moet je gaan, met vallen en opstaan... enzovoort.
Mijn werk hier is gedaan. Met de hartelijkste glimlach (en uitzonderlijk een aaitje voor Gaston, want ik ben een kattenmens!)
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kegel_(ruimtelijke_figuur)

Gepost door: sodade | 27 november 2007

Tiens, ik wist niet eens dat honden ook melktanden hadden, die ze dan weer konden verliezen. Danku, Huisvrouw, ik word slimmer met de dag.

Gepost door: Stien | 27 november 2007

De commentaren zijn gesloten.