28 november 2007

Swingend!

Iedereen ten lande kent Antwerp Expo. Al was het maar omdat daar jaarlijks De Boekenbeurs plaatsvindt.  Ook voor rommelmarkten, dierenshows, oldtimertentoonstellingen en kerstmarkten kan men daar terecht.

Ik ga tegenwoordig liever naar de Fnac, maar als kind heb ik menig uur rondgedwaald op de boekenbeurs.  Ik kan u zelfs zo een helling aanwijzen, nog gemetst door de vader van een vriendin. Oo pure jeugdherinneringen!

En wat leest mijn oog nu?  Niet alleen vindt in dit Paradijs voor Onschuldig Vermaak nu de Mega Eroticabeurs plaats, er gaat zelfs een Swingerscafé plaatsvinden.

Indien u net als ik dacht dat Swingen een manier van dansen was, een beetje in onbruik geraakt misschien, ik geef het toe, dan hebt u het anno 2007 verkeerd voor.

Een Swingerscafé is een een eufemisme voor een parenclub. Jawel.  Op de Heilige Grond der Bibliofielen worden binnenkort lichaamssappen allerhande uitgewisseld.

En zal u van 1 tot 9/12 op het Antwerps Voedingssalon nog smakelijk van een aangeboden versnapering kunnen genieten  in de wetenschap dat de bezoekers van de tegelijkertijd plaatsvindende Eroticabeurs even verderop liggen te wippen?  Ik docht het niet .

De wereld is naar de knoppen, Meneer en Mevrouw.  

Commentaren

Voor mijn part Droppen ze een bom op al de eroticabeurzen, de wereld zou een schonere plaats zijn zonder al die vorte vetzakken.
GodDoeme uw vrouw inruilen gelijk een oud boek.
Bah

Gepost door: Mme Zsazsa | 28 november 2007

vreemd Zo liggen in het modale Vlaamsche huis de keuken en de masterbedroom toch ook geen kilometers uit elkaar... wordt er daar niet gegeten om die reden?
Ik vind de wereld juist ín de knop, Huisvrouw.
En verder... leven en laten leven?

Gepost door: sodade | 28 november 2007

Er zijn waarschijnlijk mensen die eerst even lekker uit eten gaan om vervolgens de energie-shot aan te wenden voor een Swingske. Praktisch in Antwerp Expo! Alles bij de hand!

Gepost door: Kris | 28 november 2007

@ Sodade : maar in mijn slaapkamer liggen geen vreemden te paren terwijl ik mijn soep binnenlepel, noch staan onbekenden te souperen in de keuken terwijl ik in de slaapkamer vertoef! AHA! En al helemaal niet met partners die niet de mijne/de hunne zijn ! AHA!!! ;)

Gepost door: de huisvrouw | 28 november 2007

loool huisvrouw. Het is idd een ietwat onsmakelijk idee.
ps: ik dacht ook dat swingen dansen was. ik was er bijna naartoe gegaan zelfs, naar dat swingcafe ;-) oef dat ik dit even lees.

Gepost door: ctm | 28 november 2007

OOOOO, ja. Ik was ook gechoqueerd, effenaf. En en en : het is een eroticabeurs in kerstsfeer. KERSTSFEER, godbetert. Alsof dàt het absoluut salonfähig maakt.

*groenegrijnzer*

Gepost door: Stien | 28 november 2007

maar Denkt u dan nu niet meer aan de kinderen?

Gepost door: sodade | 28 november 2007

Ach Sodade, mag ik u deze post ter herinnering geven?http://disfunctionelehuismoeder.skynetblog.be/post/5247324/erover
;)

Gepost door: de huisvrouw | 29 november 2007

beste beste Huisvrouw, het was toch net met die post in het achterhoofd dat ik (vooral de laatste) reactie schreef... :)

Gepost door: sodade | 29 november 2007

chi -jas http://www.hgtv.com/hgtv/ah_pets_other/article/0,,HGTV_3153_5513246,00.html

net gezien bij appelogen
:))))))))

Gepost door: sodade | 29 november 2007

Mor seg, mijn Gaston is wel geen homo he. Denk ik.

Gepost door: de huisvrouw | 29 november 2007

tja daar zou toch niks mis mee zijn, zeker?
Maar als hij zijn onderdeeltjes zou verliezen (zoals u nu al enkele malen suggereert, Huisvrouw, wat is hij dan? (klaar voor dit soort jasje... toch? :-) )

Gepost door: sodade | 29 november 2007

De commentaren zijn gesloten.