03 december 2007

Van Beker en Chocola


Mijn mama en ik gingen winkelen in de Aangrenzende Gemeente.  En ik had aan Zoon beloofd ook iets mee te brengen voor school, want met hun 17 jaar hebben ze een klastitularis die een kerstfeestje organiseert waarop ze elk een cadeautje van 5 € moeten meebrengen.  Zoals in de kleuterschool dus.

Wat ik op zich wel een leuk en lief idee vind, maar iets vinden voor een 17-jarige, en dan nog een uniseks cadeau , van 5 €, is geen sinecure.

In de Hema kreeg ik Een Briljant Idee.  Ik kocht een witte beker met zilveren kerstmotief en daarbij een pak overheerlijke chocolaatjes.  Om in de beker te steken en vervolgens in te pakken.

Dit idee werd bij thuiskomst van Zoon direct afgeknald.  Want, eetbare dingen mochten niet en wie wil er nu een beker.  We hadden een oeverloos dispuut over wat iemand dan wel zou willen en tenslotte vertrok hij zelf naar bovengenoemde Gemeente om iets anders te halen.  Ik bezwoer hem dat hij ook met een beker zou thuiskomen en hij  zei dat hij met alles behalve een beker zou thuiskomen.

Het werd een klokje.  Een saai klokje.  Ik zou liever een kerstbeker gekregen hebben, maar wie ben ik ?

Bleven natuurlijk de overheerlijke Hemachocolaatjes.  Want ik ben géén snoeper, hoegenaamd niet, maar Hemakerstchocolaatjes zijn Hemels.  Ik heb een pakje met fijne piepkleine witte suikerbolletjes op en een pakje in krakelingvorm.

Ik ga ze heel vlug aan Zoon moeten doneren want ik , de niet-snoeper, heb al zeker 10 chocolaatjes op.  En we willen niet weer aan de protprut.  Maar heerlijk dat ze zijn, het heeft geen naam.  Eéntje nog om het af te leren dan. 

Update : foto van chocolaatje verwijderd wegens te veel gelijkenissen met een plas kots. Nochtans echt lekker. Effenaf. 

Commentaren

ahhh tis een chocolaatje
ik dacht een plasje kots door de chocolaatjes

zoon heeft gelijk, een beker is stom
maar een klokje ook

Gepost door: jipie | 03 december 2007

Seeeeg Jipie, smakelijke, mijn goesting is al over. OK bedankt dus.:D

Gepost door: de huisvrouw | 03 december 2007

Ja het is kots Doe het weg.

Gepost door: Mme Zsazsa | 03 december 2007

Seg jom het is al weg.

Gepost door: de huisvrouw | 03 december 2007

Bha, sigaretten, wijn of jointje zijn wel unisex en kan je ook voor €5 vinden :-).
Maar aangezien examens nog niet voorbij zijn, was een beker vol chocolade toch niet zo'n beroerd idee... vooral de chocolade niet.

Gepost door: Kris | 03 december 2007

De commentaren zijn gesloten.