24 december 2007

Schizovogel

Zoon zijn rapport was zonder meer goed,  dikke dikke oef. Ik euforisch, hij blij.  De vakken waar hij zo voor vreesde waren gewoon super .  De nacht in Gent heeft hij meer dan verdiend, de halve slapeloosheid van mijn kant hoort er ongetwijfeld bij.

Vogel had ook een rapport en iedereen waaraan ik het voorlees of citeer barst ongegeneerd in lachen uit.  Wat stond er?

"Vogel is een lief en zachtaardig meisje, ze zou nog moeten proberen wat extraverter zijn"

15/1 is het oudercontact en ik ga vragen of we het wel over hetzelfde meisje hebben.  Het meisje dat hier rondloopt gelijk een generaal en geen moment, maar dan ook geen seconde haar mond houdt. Het meisje dat zonder gène 'Stoeme' tegen mij zegt, vergezeld van de BLEFTERAF ogen? 

Zachtaardig zoals in ik wurg de hond of ik duw mijn handen tegen mijn moeders keel wanneer ze mij goedenacht wil kussen?

 Extravert zoals in : ik wil niet dat mijn vriendin DIE en DIE verkleedkleren bij elkaar aandoet want DAT IS NIET MOOI!

Ik denk dat we hier met een zwaar geval van schizofrenie zitten.  Zou dat terugbetaald worden door het ziekenfonds?

Commentaren

Woehahahaha zeg, dat moet voorzekerst een vergissing zijn :-)

Gepost door: Pingu | 24 december 2007

Inderdaad, een welgemeende ROFLOL. Misschien had de juf prut in de ogen en een banaan in haar oor, en heeft ze de rapporten verwisseld. Trouwens, rapporten, begot? In de kleuterschool? Waar gaat dat heen met de wereld, tsstss.

Gepost door: Stien | 24 december 2007

waaw Als ze dat op deze leeftijd al kan... geweldig. Ik hoop dat ze het verfijnt in de volgende jaren. Leve de verwarring!
(Ik mag haar, die kleine Vogel, vooral dat zachtaardige, euhm... gewelddadige trekje...)

Gepost door: sodade | 24 december 2007

Schitterend ;)))

Gepost door: Vriendin D. | 24 december 2007

Maar neen lieve Huismoeder, geen vergissing! U als ervaringsdeskundige moet toch weten dat zelfs de allerliefste bloedjes van kinderen veranderen in bloed-van-onder-de-nagels-halende-monsters zodra de Verwekker of Verwekster in de buurt komt? En dat ze prompt het kot op stelten zetten als de Meter hen terug thuis heeft afgezet met de magische woorden: "Jaja, ze is heul braaf geweest."

Gepost door: Miss Puntkomma | 26 december 2007

De commentaren zijn gesloten.