03 januari 2008

Gaston in de jas

Geliefde heeft nog steeds vakantie.  Ik betwijfel wel of dat voor hem een onverdeeld genoegen is, want Vogel is de laatste tijd in heel erge pest -en geluidsoverlastmodus en hij is daar natuurlijk minder aan gewend dan ik.

Vandaag bleef ze de poetsvrouw lastig vallen, die het allemaal wel best vond, maar omdat er zo van poetsen niet veel in huis kwam, zijn we maar naar het park gegaan.  Een wandeling, iets gegeten en dan wat gespeeld in de speeltuin.

Mijn Mexicaantje, aka De Gaston, zag de winterkou helemaal niet zitten, ondanks zijn jas.  Zolang we in beweging waren was het ok, maar bij de minste stilstand sprong hij wanhopig tegen mij op .  Ten lange leste heb ik heb dan maar mee in mijn duffelse jas gestoken, enkel kopje eruit.  Heerlijk vond hij het. En ik ook : mijn eigen priveverwarming tegen mijn borst.  Ik heb alvast geen kou geleden.

gaston jas

Commentaren

Rofl seg. Dat is wel, euh, ne redelijk grote col hè :-)

Gepost door: Pingu | 03 januari 2008

Ruift die tijger van jou?

Gepost door: Kris | 04 januari 2008

Sorry, leeuw, natuurlijk!

Gepost door: Kris | 04 januari 2008

Mja hij ruift bescheiden kleine haartjes, niks overlastachtig. Maar ik vergeef hem toch alles, al moest hij heelder pruiken verliezen.

Gepost door: de huisvrouw | 05 januari 2008

oohh zie zo lief

ge wilt nu toch gene poncho met extra gaston gat he

Gepost door: jipie | 05 januari 2008

Oh, een beetje maar. Dat valt nog mee. Onze mops deponeert hier dagelijks een klein tapijtje. Voor de rest is het een schat!

Gepost door: Kris | 06 januari 2008

De commentaren zijn gesloten.