15 januari 2008

Beste wensen!

Het is finaal beslist, ik stuur geen kerstkaarten dit jaar.  En voor u denkt dat dat, zijnde 15/1, wel een heel erg late beslissing is : als men u blijft zeggen dat het nog heel januari nieuwjaar is, dan vind ik dat ik degenen die nog altijd in spanning wachten op mijn Beste Wensen nog heel vlug uit hun miserie help.

Het gaat er niet van komen, sorry.  Ze waren gekocht maar mijn apatische zelf heeft beslist dat ze niet geschreven gaan worden. Het greintje daadkracht dat ik nog bezit gaat subiet de rekeningen betalen, kwestie van niet zonder internet te vallen, u begrijpt dat dat prioritair is.

En stel u voor dat mij overkomt wat Mevr. Vooralsof meegemaakt heeft. Ze stuurt mij niet één maar zelfs twee kaarten (eentje voor Gaston) en de post maakt ze zoek.  Dan zou ik mij genoodzaakt zien om een postmeester of twee de korenpijp toe te knijpen en dat is het nu toch ook allemaal niet waard. 

Misschien kan ik alvast 'kerstkaarten schrijven' op de to do list hier links van u zetten. Dan komt het volgend jaar misschien wel goed.  Maar ik zou er niet op rekenen want de kasten zijn ook nog altijd niet opgeruimd. 

Commentaren

Zeker, u moet prioriteiten stellen in het leven en kerstkaarten zijn dat nu eenmaal niet. Wie gaat het u kwalijk nemen? Ik alvast niet :-)) en die postmeesters ook niet.

Gepost door: Kris | 15 januari 2008

en mijn beste wensen voor mevrouw!

Gepost door: kermit | 15 januari 2008

Maar oh, nu voel ik mij vereerd zeg!
Ben ik dan werkelijk de enige die dit jaar een kerstkaart van u gekregen heeft?

Gepost door: Virginia | 16 januari 2008

ROFL ja, feitelijk wel :D

Gepost door: de huisvrouw | 16 januari 2008

De commentaren zijn gesloten.