28 januari 2008

Dappere mensen

Vrijdag was Vogel weer helemaal beter dus liet ik onze zaterdags afspraak met Mme. Zszazsa doorgaan. Want zij kwam  Kate temmen.  Kate, ons jongste paard dat al een tijdje vervelend doet en niet wil galoperen.

Mme. Z. draafde fluks rond met Kate en wilde toen aangaloperen. Kate ging vol in de remmen en begon een beetje te bokken.  Waarop Mme. Z.  heel gezwind haar plaats afstond aan Mr. Z.  die Kate zeer heldhaftig aanpakte en niet maalde om bokken en een steigertje.  Op de duur galopeerde ze alsof er een roedel wolven achter haar aanzat.  Iedereen was gepast onder de indruk van Meneer Z.  Mme. Z. heeft Kate nog uitgestapt achteraf.  Ach ja, dat moest toch ook nog gebeuren.

Toen was ik nog slachtoffer van een bizar luciferincident waardoor ik nu met een etterende wonde aan mijn vinger zit. Maar daar hoort u misschien nog wel iets meer van binnenkort.  Dan zijn we maar gaan dineren waarna Vogel wederom volledig koortsig instortte en nu nog altijd ziek is.  Verdict : bronchitis.

En ik krijg zo langzamerhand de neiging om te gillen dat ik buiten wil, weg van zieke kinders en man.  Maar ik hou mezelf in.  Ik ben bijna net zo dapper als Mr. Z.

Commentaren

Kijk eens heel, maar dan ook heel, lief en wanhopig naar je moeder, zeg dat het maar voor heel, maar dan ook heel, eventjes is en kom binnen twee weken eens polsen of iedereen er nog is :-)

Gepost door: Kris | 28 januari 2008

workshopke doen?

Gepost door: Florestien | 28 januari 2008

LOL allebei :D

Gepost door: de huisvrouw | 28 januari 2008

De commentaren zijn gesloten.