05 februari 2008

Schriftelijk

Terwijl ik mijn boodschappenlijst aan het schrijven was, viel het mij op hoe abominabel mijn handschrift geworden is.  Of beter gezegd: terug geworden.

Toen ik nog op school zat, heb ik hopen bladzijden opnieuw moeten schrijven wegens onleesbaar en te slordig.  Uiteindelijk wrochtte ik een redelijk mooi handschrift om de leerkrachtenpopulatie van dienst te zijn en wellicht in de eerst plaats om mezelf  dubbel werk te besparen.

Na jaren enkel typen schiet daar niks van over.  Behalve onleesbare lijstjes. Ter vergelijking heb ik zelfs nog eens mijn uiterste best gedaan om een keurige regel te produceren maar het resultaat is redelijk bedroevend. Ach ja, wie schrijft er nu nog iets met de hand dat een buitenstaander te zien krijgt? U misschien, Nijver Lezertje?

IMGP0739

 

Commentaren

Hier hetzelfde fenomeen jong. Precies of mijn hand is te traag geworden en nen bik vasthouden doet precies pijn ook. Ik kan bijna nooit mijn eigen geschrift lezen achteraf.

Gepost door: Pingu | 05 februari 2008

Het is hier al niet veel beter hoor. Maar meestal maak ik dan ook nog de fout om mijn boodschappen lukraak door mekaar op het blad te krabbelen ipv netjes in kolommekes onder mekaar. Groetjes

Gepost door: Lost | 05 februari 2008

Ik vind dat het best wel meevalt qua leesbaarheid.
Wat mij betreft: mijn handschrift wordt precies altijd maar groter en groter. Het zal toch geen grootheidswaanzin zijn? :-$

Gepost door: Virginia | 06 februari 2008

oef, ben blij dat ik niet de enige ben ....

Gepost door: hilde | 06 februari 2008

Rofl, WAAN staat erop, zeg.

Gepost door: Najama | 07 februari 2008

De commentaren zijn gesloten.