19 februari 2008

U ROFLt toch ook?

Stientje en ik gingen ontbijten in het Zuiderterras.  Dat ze mij bij het aanwijzen van de parking ei zo na een oog uitstak heb ik haar inmiddels vergeven.

Het ontbijt werd vergezeld van een glas cava en ach, dat we een uurtje daarna nog een glas namen, dit alles voor 11u des ochtends, moet er maar op wijzen dat het een zeer stijlvol ontbijt was,  ça va?

Toen ik een gelaatsuitdrukking van Stien totaal fout interpreteerde kwamen we tot de conclusie dat mensen die veel op Tinternet vertoeven, het moeilijk hebben om alles waar geen smiley achterkomt te duiden.  Ook in mails, en een officiële mail met een knipoog in oogt misschien wel jolig maar niet professioneel.

Verder bekenden we dat we ook IRL soms ROFL zeggen.  En LOL.  En Stien doet de groene grijns al eens in het echt.  Wat bij demonstratie vrij afschrikwekkend was.

Gelukkig was Gaston mee, die bij het zien van een boot die voorbij het raam vaarde zo verbaasd en zelfs bijna verbijsterd keek dat hij Stientje de kreet ontlokte dat 'hij échte gelaatsuitdrukkingen heeft'.  En die van hem begrijpen we wel.  

Commentaren

ROFL zeg ik nooit. LOl ook niet al zeggen sommige van mijn vrienden dat wel. En de opgetrokken wenkbrauw duikt wel geregeld op. :-)

Gepost door: Carmen | 19 februari 2008

Ja, die smiley's... ik krijg van dochter regelmatig de opmerking dat ik ze veel te weinig gebruik waardoor het -volgens dochter- lijkt of ik alles meen wat ik schrijf. Blijkbaar 'hoort' dat tegenwoordig. Alleen zouden mijn teksten er dan vol van moeten staan en dat is nu ook geen gezicht :-)

Gepost door: Kris | 19 februari 2008

ROFL, zeg ;-)

(Ge zijt dan toch vàn de parking geraakt)

Gepost door: Stien | 20 februari 2008

ochere toch, en daar moet ge zo oud voor geworden zijn:)

Gepost door: zinzia | 23 februari 2008

De commentaren zijn gesloten.