27 februari 2008

Krijs!

De ochtend begon al fijn toen Geliefde mij veel te vroeg wakker maakte door een kastje toe te knallen en oeverloos te blijven rondrommelen. In tegenstelling tot die keer heb ik nu wel euhm..gesnauwd laat ons zeggen.

Toen Vogel en ik rijkelijk laat bij de school aankwamen, presteerde Gaston het om 'iets' te laten vallen vlak voor de ingang.  En och ja, ook nog 'iets' op de speelplaats.  Ik had geen zakje bij, dus moest van Juf eentje afbedelen en dan ook nog vragen of zij Vogels appel zou willen schillen want ik vond natuurlijk geen enkel potje om geschild fruit in te doen in de ground zero die mijn keukenloos huis is.

Op de terugweg de wansmakelijkheden van Gaston opgekuist en gelukkig kunnen dumpen in een vuilzak onderweg.

De poetsvrouw die ik gevraagd had om het kleine afwasje te doen en de afwasmachine uit te laden, was natuurlijk haar gewone trage zelf geweest dus heb ik heb laatste maar vlug zelf gedaan, want een kwartier later gingen de keukenmensen er staan.  

'Kijk', zei ze 'zal ik die glazen nog even pakken?'  Glazen die heel hoog in een kast stonden waar ik niet aankon.  Ze klimt fluks half op het aanrecht en trekt het hele schab los. Het geluid van zes brekende glazen is nu wel het laatste wat ik had willen horen.  Maar helaas.  Dat ook nog opgekuist dus.  

En dit alles voor 9 uur 's ochtends, Nijvere Lezertjes. Nu ga ik even krijsen want voor wijn is het jammer genoeg nog te vroeg.

Commentaren

als er een reden is voor de wijn komt de wijn nooit te vroeg!
(nooit van dit spreekwoord gehoord?)

Gepost door: ann | 27 februari 2008

Ja, zonder wijn is dit alles zonder twijfel van het goede te veel!

Gepost door: Kris | 27 februari 2008

http://destandaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF27022008_008
Moehahahaha. (en ocharm.)

Gepost door: Oh, u kent me niet | 27 februari 2008

U mag altijd hier in de zetel komen liggen.

Als dat geen vriendelijk voorstel is!

Gepost door: Joke | 27 februari 2008

Goed begonnen is half gewonnen, zeggen ze dan!

Gepost door: Leen | 27 februari 2008

Jaja, de ochtendstond heeft goud in de mond. Ik ben al lang blij te lezen dat het ook wel eens bij een ander allemaal in het honderd loopt.

Gepost door: Linda | 28 februari 2008

mor suske toch ,effenaf !

Gepost door: skating_mom | 28 februari 2008

Echt zo'n morgen om terug in je bed te kruipen.
Maar ja, als die mannen van de keuken komen kan dat natuurlijk niet. Niet op de klok kijken dus, en toch maar voor de wijn gaan...

Gepost door: veerle | 02 maart 2008

De commentaren zijn gesloten.