20 maart 2008

Haat

Een half uur vroeger opstaan.  Of dat was het plan.  Intecht een kwartier vroeger. Vogeltje afjagen want ik moet op tijd in de garage zijn voor een onderhoud en aansluitend naar de kapper.  Daar moet ik pas om half tien zijn, dat moet lukken.

Vogel vroeger naar school, hond afzetten bij de bomma.  Naar de garage dus.  Verdomme, de afrit die ik moet hebben zit propvol, daar sta ik morgen nog, volgende afrit dan maar en een omwegje. Net op tijd in de garage. Is het normaal dat mijn banden al versleten zijn na 30 000 km? O ja, perfect normaal. Oef, het ligt niet aan mijn rijstijl dus.

Vervangwagen in, stoel opkrikken want ik zie niks, spiegels verzetten en snelsnel naar de kapper.  Waar is die snelweg ook weeral ?  Doeme, oprit voorbij.  Volgende dan maar. Jakker jakker op de snelweg.  Aaarrrrggghhh nu zit ik al te ver, eraf in boerendorp, binnendoor naar de oprit in tegengestelde richting want die ligt natuurlijk kilometers verder.  Twijfel twijfel, moet ik er hier af?  Nee ik denk het niet.  Juist gedacht! 

De lange steenweg af naar de kapper waar ik pas één keer eerder geweest ben.  Hoe?  Waar is hij nu? Ik zit al bijna in een andere gemeente?  Keren dan maar.  Waar The F*ck is die kapper nu toch?  Ik ben al vijf minuten te laat.

Mme.Z. gebeld, die ongetwijfeld haar computer heeft opstaan, om te vragen wat het huisnummer is.  Toch nog verder dus, weer keren.

Tien minuten te laat bij de kapper.  Kleuren, knippen, drogen, waarom moet dat allemaal zo lang duren?  Ik HAAT de kapper. Als u volgende keer wat langer hier wil zitten, kunnen we ook nog ozonding doen?  LANGER HIER ZITTEN?  Is ze gek geworden?  Ik glimlach ontwijkend.  

Terug naar huis, hond halen die al uren aan het wolfhuilen was volgens bomma.  Het sukkeltje. Hij eet mij bijna op van geluk.   Even naar huis en een uur daarna terug naar de garage.  Banden waren niet in stock, 7/4 nieuwe afspraak.    Ik HAAT  garages. Weer naar huis, voor de tigste keer vandaag de Ring over.  Ik HAAT ook vrachtwagens. 

En ik HAAT ook de kilo zand die uit de kleuterlaarzen op mijn tapijt beland is.

Ik ben ongesteld trouwens.  Maar dat had u wellicht al geraden.

 

 

 

Commentaren

T'Was precies uw dageske niet,
dat het maar snel "morgen" is.
sterkte nog ;))
groetjes...

Gepost door: twinkelbel | 20 maart 2008

Mor m'n suske, toch.

Zeg, nu snap ik waarom we u nog zo weinig horen, de laatste dagen. Niet gaan overdrijven daarin, he. 't Is maar stillekes zo, hoor.

Gepost door: Stien | 20 maart 2008

Al eens aan rolschaatsen en een tondeuze gedacht? Bespaart veel ergernis!
Periodieke dingens zijn geen excuus.

Gepost door: zapnimf | 21 maart 2008

Ik werd al een klein beetje moe van dat gewoon nog maar te lezen :)

Gepost door: Valérie | 21 maart 2008

Ongesteld? Moet je dan ook niet MAANDVERBANDEN haten?

Gepost door: Katrien | 21 maart 2008

Neen, want je hebt niets over chocolade geschreven!

Gepost door: Ilse | 21 maart 2008

Voor ne goeie kapper moet ne mens iet overhebben hé ;)

Gepost door: Vriendin D. | 21 maart 2008

De commentaren zijn gesloten.