25 maart 2008

Rotjoeng

Of hoe Vogel vertelde dat 2 grote kinderen op de manège (die we niet kennen eigenlijk) haar aan de schommels verteld hadden dat de tandenfee niet bestaat en dat Sinterklaas gewoon een verklede man is.

Zij gelooft hen niet, meevaller, en ik, ik wacht tot ze mij de schuldigen kan aanwijzen, zodat ik hen op een onbewaakt moment eens duchtig de levieten kan lezen. ROTJOENG!

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen, dat ik Kleine Vogel ook wel tot zulk een gemeenheden in staat zie, eens zij de Leeftijd der Gelovigheid in Ouderlijke Verzinsels voorbij is.  Misschien moet ik al op voorhand werken aan de Levieten Ter Bescherming der Onschuldige Kinderen voor Vogel. 

Commentaren

Categoreren onder : niet te vermijden voorvallen

Gepost door: zapnimf | 26 maart 2008

Oh aaargh: Grote Broer verkondigde maandag op het Paasontbijt, niettegenstaande ik hem streng aangemaand had niets te verklappen, ook luidkeels dat de paashaas niet bestond. Schaamtelijk jong. Ik hoop maar dat niet al te veel kindjes het gehoord hebben.

Gepost door: Virginia | 26 maart 2008

dan had ik een voorbeeldige dochter, lang geleden : op het personeelsfeest verklapte ze niet aan de andere kindjes dat de echte Sint niet kon komen wegens te druk en aan haar papa gevraagd had hem te vervangen. Wie weet heeft ze er nog altijd een trauma van....

Gepost door: omamoetje | 27 maart 2008

De commentaren zijn gesloten.