13 april 2008

Moeder heeft het altijd gedaan

Een zaterdagmiddag op de manège.  Vogel speelt met vriendjes, Gaston flirt met zijn grote liefde, de Boxer. Vriendinnen A en D en ik keuvelen over paarden, kleren en gewicht.  Ongemerkt verschuift de conversatie naar De Penis.  Vraag mij niet hoe je van kleren naar penissen komt, want ik zou het echt niet meer weten.

Maar goed, we zijn helemaal hilarisch en wuiven en passant vriend P. weg met de mededeling dat we het over De Penis hebben en dat hij daar niet wil bij zijn.  Hij vertrekt rol-ogend (maar ook wel lachend), echter niet voordat vriendin D. naar zijn afmetingen heeft geïnformeerd.

Van De Penis naar Het Orgasme en de Vrouwelijke Anatomie is een kleine stap, en net wanneer we daar aanbeland zijn, komt Vriend P. toch bij ons zitten.  Vriendin A. valt blozend stil, ondanks het feit dat P. zegt dat hij best wat wil bijleren.

'Allemaal de schuld van mijn moeder,' fluistert ze. 'Dat was onbespreekbaar bij ons thuis, en ik ben daar nog altijd niet over, toch niet als er een Man bij zit.'  Wij zeggen dat dat bij ons thuis ook zo was, maar dat wij het ons niet aantrekken.  Vooral niet omdat Vriend P. verleden zomer ook hele schaamhaarconversaties heeft bijgewoond.

45 is ze.  En nog steeds zijn er dingen de schuld van haar moeder. Dus, Dames, kijk uit wat u doet of zegt, of net niet doet of zegt, tegen uw kind.  Want binnen een paar decennia zit datzelfde kind misschien met het schaamrood op haar kaken u te beschuldigen. Zucht seg...

 

Commentaren

ja het is overal het zelfde hahaha fijne zondag gr arie.

Gepost door: arie | 13 april 2008

Hier zijn de rollen soms omgekeerd :-)
Plezier gegarandeerd!

Gepost door: Kris | 13 april 2008

Hier zitten de kinderen zich te schamen als moeder zich met haar vriendinnen zit te verkneukelen over dit soort onderwerpen.

Gepost door: zapnimf | 14 april 2008

De commentaren zijn gesloten.