17 april 2008

Mijn radio is helderziende

Ik ben dus tamelijk raar wat muziek betreft.  In de auto schakel ik doorlopende tussen de negen posten die geprogrammeerd zijn en de cd-speler want ik kan niet, NIET luisteren naar iets dat ik niet graag hoor.

Zelfs al zit ik in een harmonicafile of moet ik Gevaarlijke Punten voorbij, als er iets speelt wat mij niet zint, moet ik zappen.  Ik steek nog liever onder een camion dan te luisteren naar Laura Lynn maar daarin ben ik vast niet alleen. 

Dus in de CD speler steekt maandenlang dezelfde CD, waar ik oeverloos dezelfde 3 liedjes van speel voor de momenten dat de radio mij niet kan bekoren.

Ik heb actuele en oude favorieten.  Het merkwaardige is dat ze mij achtervolgen.  Ik moet maar met een liedje in mijn hoofd zitten of ik krijg het gratis en voor niks geserveerd als ik in de auto zit.  

En dan vooral op bijzondere momenten.  Toen ik de Valk ging kopen (keuren eigenlijk), speelde een toenmalige favoriet van zodra ik de motor startte, dus ik WIST gewoon dat hij mijn paard ging worden, nog voor ik hem gezien had.

Ik heb het over een zanger of groep en de minuut dat ik in de auto stap komt-ie knal op de radio. 

En als er iets fijns gaat gebeuren dan krijg ik een heel scala van favorieten via fm, de hele weg bijna, mits genoeg gezap.

De autoradio is dus mijn persoonlijke glazen bol.  Als dat niet raar is, weet ik het ook niet meer. 

Commentaren

raar, inderdaad! Misschien heb jij wel krachten die het FM universum beïnvloeden! :-)

Gepost door: mamapursang | 17 april 2008

ROFL. Tja, de een een droogkast, de ander de radio ;-)

Gepost door: Stien | 18 april 2008

Probeer dat eens met de lotto-uitslagen?

Gepost door: zapnimf | 19 april 2008

De commentaren zijn gesloten.