29 april 2008

De week van kwaad naar erger.

Uw Huisvrouw gaat vanaf morgen een paar dagen naar zee.  Helemaal alleen met Kleine Vogel.  Ergens vrees ik dat dat mijn gemoedsrust niet ten goede gaat komen.  Maar wacht, we gaan niet helemaal alleen : Flip de beer gaat ook mee!

Flip is de logeerbeer van school.  Die komt met een hele krat vol kleren, knuffels en zelfs een tandenborstel.  Dus ik mag behalve mijn eigen besognes en de hond, ook nog een kist vol Flip meezeulen. Fijn, fijn.  En, om het af te maken, mag ik dan nog een verslag schrijven van wat Flip allemaal meegemaakt heeft bij ons. O joy!

Zaterdag ben ik terug en zondag staat er, dankzij mijn eigen stommiteit nog iets anders fijns op het programma : een buitenrit op een manègepaard (dezelfde knol die mij in mijn manègepaardtijd eens gebeten heeft) samen met vrienden S. en M.  

Want een mens zegt onschuldig dat hij op alle manègepaarden gereden heeft en vriend S.(die begreep dat ik op alle paarden wil rijden) gaat accuut het degoutantste paard van de manège voor mij boeken om buiten te gaan rijden.  Ik die nooit buiten rijd, en paard D. waar ik niet al te veel fiducie in heb.

Want op mijn eigen Valk mocht ik niet, ah nee, ik kon toch op alle paarden rijden, had ik gezegd.  Dus als u na zondag niks meer van mij hoort, kom mij alstublieft ergens ten Kempe van het beton afschrapen. Of beter nog, laat ons hopen op gigantische stormen ende stortbuien, dan zou het niet doorgaan.

 Update : Net telefoon gekregen van vriend S. : we gaan niet buiten, zondag. Fieuw. Af en toe blijkt hij toch een hart te hebben.  Of zou het zijn teergeliefde M. geweest zijn, die hem op andere gedachten gebracht heeft? 

Commentaren

LAAT HET ZONDAG MAAR REGENEN STR... MET HAAKSKES, zolang het zaterdag maar mooi is zal het mij worst wezen!

succes!

Gepost door: ann | 29 april 2008

Schatteke, het gaat schoon weer worden dit weekend ;-)

Gepost door: Pixie | 29 april 2008

ik zou zeggen "enjoy" :-)'t zou voor beide avonturen veel beter zijn als het héél mooi weer is ;-)

Gepost door: hilde | 29 april 2008

Oh da's straf: wij hebben tot maandag Langstaart op bezoek en ook ik sta voor een verslag van onze belevenissen met dat beest ;)

Gepost door: Dancy | 30 april 2008

Have fun @ tzeetje!

Gepost door: just_a_girl_next_door | 30 april 2008

Alsof dat verslagje over Flip de logeerbeer je parten zal spelen.
"Ik speelde met vogel op het strand en werd vervolgens de drie volgende dagen ondergegraven. Op het eind van de vakantie moest ik nog die andere beer (van Bobijn wasverzachter) velen op mijn lijf tijdens de rondjes in de wasmachine."

Gepost door: zapnimf | 01 mei 2008

De commentaren zijn gesloten.