02 mei 2008

De zee in een notendop

IK die strandexploraties en wandelingen (meermaals per dag, come rain or shine) doe met Vogel, waar gaan we dat schrijven. A ja, hier dus.

Gaston die het strand geweldig vindt. En hier op mijn bed mag slapen, nog beter. Hij nestelt zich in mijn schoot, of als ik mij omdraai dicht tegen mijn rug aan. En hij doet net hetzelfde als Vogel toen ze nog bij mij in bed sliep : zich zo dicht tegen mij aandrukken dat ik automatisch opschuif, waarna hij zich weer tegen mij legt en ik weer opschuif....'s ochtends lig ik dus bijna uit bed terwijl hij de overige 1,5 m blokkeert met zijn kleine harige zelf.

Bejaarden die petanquen, laptop én printer in aanslag om de uitslagen of weet ik veel wat in te tikken en te printen. Maak dat mee.

Een affiche die zegt dat het 62€ kost indien u hondenpoep, faecaliën of braaksel niet opruimt.  Ik zou graag 62€ betalen om te vermijden dat ik mijn braaksel moest opruimen, indien ik al de aandrang zou hebben om op de straat te kotsen.  

 Uitje naar Virginia die een paar steden verder zit, en De Bleke die op bezoek kwam, naar een speeltuin waar wij ondanks kiltegezeur van De Bleke zalig buiten gezeten hebben.  Maar ik mag niet vitten want Bleke heeft ook mijn schouders en nek gemasseerd en ik geniet nog na.

Gaston die door Vogel en de oudste van Virgina mee door de speeltuin gesleept werd, tot op de (ingegraven) trampoline toe.   

Gaston die politiek verbroederde met Virginia, voorwaar : blauwgroen gaat samen, misschien daarmee dat Virginia een blauwe cache-coeur aanhad? 

De mensen op de tram op weg naar Virginia die raar keken toen ik telefonisch tegen iemand verkondigde dat het kutweer was. 

De vroegere buurvrouw/kennis die ik tegenkwam in de speeltuin, of liever : zij kwam naar mij want ze had mijn stem(volume?) herkend. Mja...

De keren dat ik tegen Vogel gezegd heb  'Als je nu niet ophoudt met drammen, dan pak ik in en zijn we weg' : 756234 and counting.

Gezellig samen uit eten, Vogel en ik, vrouwen ondereen. Tip : eet niet de overschot van dochters gerookte zalm na uw eigen gehakte biefstuk.  Dat vecht .

 Als ik terug thuis ben foto's want ik heb natuurlijk het kabeltje niet bij. Mijn kodak ook niet trouwens, dus het zullen wazige gsmfoto's zijn.

 

 

Commentaren

Toch niet alsnog 62€ moeten betalen hebben na die gehakte biefstuk en gerookte zalm, hoop ik?

Gepost door: veerle | 02 mei 2008

Nee er was geen politie in de buurt :P

Gepost door: de huisvrouw | 02 mei 2008

Donkerblauw zit in mijn kleurenpalet Huisvrouw, en is een goede camouflagekleur voor kindersnot en aanverwanten. Meer moet u daar niet achter zoeken ;-)

Gepost door: Virginia | 03 mei 2008

Gezeur? Gezeur? Ik had pms verdomme. Al goed dat ge niks gezegd hebt over mijn driekwartbroek. Dikke puh. Maar voor de rest was't een gezellige namiddag, lol. Ik had wel ferme koppijn tegen het einde.

Gepost door: Bleke Lena | 04 mei 2008

Aha? De Bleke heeft ook een eigen blog?
't Wordt hoog tijd dat jullie bij jutblogt eens wat linkjes voorzien.

Gepost door: zapnimf | 04 mei 2008

De commentaren zijn gesloten.