28 mei 2008

Het jaar 2008 en what not to put on your lips

U daar, lieve mevrouw van de lingeriewinkel, kan u alstublieft noteren dat lippenpotlood in een donkerdere kleur dan uw lippenstift al wel sinds de jaren tachtig niet meer en vogue is?  En dat het überhaupt nooit om aan te zien geweest is?

In een tijdperk dat de epaulettes propageerde moest men daar natuurlijk niet van opkijken, maar ik dacht toch dat we na Dynasty en consoorten massaal afgestapt waren van dat soort versierselen.

 Laat het, het staat u niet, en het staat niemand, behalve misschien een circusclown die daar beroepshalve geld voor vangt.  U gaat er echter geen BH meer om verkopen dus gooi weg die handel.  

En o wat word ik soms zelfs moe van mijn raadgevingen, maar iemand moet het doen, nietwaar? 

Commentaren

Oh ja, vreselijk zo'n donkere lijn rond de lippen.

Gepost door: veerle | 28 mei 2008

Het mens had toevallig toch geen driekwartbroek aan zeker?
O, nota aan mezelf : zaterdag niks te kort aan mijn gat laten slingeren als ik eeuwige spot wil tegengaan.

Gepost door: zapnimf | 28 mei 2008

U mag iets korts dragen, maar dan niet in broekvorm. De huisvrouw zal u dankbaar zijn. Of net niet want ik wel al ROFLend rondwaren natuurlijk.

Gepost door: de huisvrouw | 28 mei 2008

Wil je aub mijn schoonzus hiervan ook op de hoogte brengen? Van mij, altijd make-uploos, neemt ze geen goede raad aan wat betreft lippen en hun decoratie.

Gepost door: Katie | 29 mei 2008

Inderdaad vreselijk ... Wat ook in de buurt komt, vrouwen die een donkerbruine-grijze-blauwachtige lippenstift op hun lippen dragen, voor mij lijken het lijken.

Gepost door: Tine | 29 mei 2008

veel mensen blijven hangen pff

Gepost door: Schoonheidssalon Den Haag | 30 december 2014

De commentaren zijn gesloten.