02 juni 2008

Het Zapfeest

Zaterdag moch ik aanwezig zijn op het feestje van Zapnimf. Coltrui reed mee, als medevertegenwoordiger van Jutblogt en ik zal het hem misschien ooit vergeven dat hij vindt dat ik veel te weinig mijn pinkers gebruik en dat mijn bochten op niks trekken. Zijn bocht van het wankele stoeltje naar de grond toe was veel indrukwekkender, dat moet ik wel toegeven.

De Nimf is in het echt net zo grappig als op haar blog.  En ze drinkt rare blauwe brouwsels.  Ik weet niet of die twee feiten gerelateerd zijn.   

Op weg naar het propere, wat zeg ik : Smetteloze! WC liep ik door een rulle zandvlakte in plaats van over de netjes gelegde plankendingen.  Nimf vroeg mij waarom, en ik heb er al twee dagen over gefilosofeerd, maar nog steeds geen antwoord gevonden.  

Fijn (faan bedoel ik natuurlijk) om weer wat gezichten op blogs te kunnen plakken, dat leest altijd net iets anders. 

Iets wankeler dan ik gekomen was dankzij de Zapalcohol reden we terug weg.  Die bochten zullen er niet fraaier op geworden zijn. 

Commentaren

Leuk je ontmoet te hebben. Hopelijk ben je er de volgende keer ook weer bij en blijf je dan wat langer.

Gepost door: Menck | 02 juni 2008

Dat grappig zijn is slechts facade om te verbergen hoe triestig ik eigenlijk ben, maar je moet zeker nog eens terugkomen om daarachter te komen. Ik moet je trouwens nog uithoren over de rest van je leven. ;-)

Gepost door: zapnimf | 02 juni 2008

@ ZN, Aaaah dan moet ik een dag of veertien blijven logeren, minstens, want ik wil u ook nog wel uithoren. Zie maar dat die logeerkamer proper blijft dan;)
@Menck, graag hoor maar deze keer moest de Heer C. nog naar een ander feest. Volgende keer blijf ik graag tot een kot in de nacht.

Gepost door: de huisvrouw | 02 juni 2008

't Was idd te snel voorbij, maar 't smaakt naar meer en da's 't voornaamste...

Gepost door: Beo | 02 juni 2008

Die plankendingen waren nochtans handig, zenne. Een ware hulp bij het bewaren van het evenwicht op wankele ondergrond. Spijtig dat je zo rap weg was...

Gepost door: Zabrila | 04 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.