04 juni 2008

Ontaarde moeder²

Herinnert u zich dit nog? Uiteraard is er sindsdien nog altijd geen kruk op miraculeuze wijze aan de wc-deur verschenen.

Dus laat ik noodgedwongen de deur immer op een kier staan.  Nu had ik dispuut 3948 met Vogel terwijl ik in het kleinste kamertje vertoefde en zij iets verderop daarbuiten stond.   Zij gilt iets in volle coleire en mijn onheilsradar VOELDE haar naderen met haar volle kleutergewicht.

Ik kan nog net mijn twee handen plat op de deur drukken om haar woeste wraakactie tegen te houden en krijs 'WADOEDEGIJ NU, ZOTTIN!'

En toen waren we nog niet naar de supermarkt geweest, alwaar ik op een moment zowaar gestampvoet heb.  Iets wat ik tegenwoordig wel meer doe om mijn ogen en woorden kracht bij te zetten, heb ik al gemerkt. Misschien moest ik maar een nieuwe rubriek maken.  Want ik voel dat er nog veel ontaardemoederposts onderweg zijn. 

En dan is de vakantie nog niet begonnen en zeurt zoon om nieuwsartikels voor zijn examen.  Nu nog.  Terwijl het examen morgen is. Godindenhogenemel.  Die ik tegenwoordig zo dikwijls aanroep, terwijl ik zelfs geen gelovige ben.  Hij luistert al net zo goed als mijn kinderen trouwens.

Commentaren

En wat als die deur op een goeie morgen eens toeslaat terwijl er niemand op het toilet zit? Dan kunnen jullie me dunkt niet meer binnen. Tip: bij Blokker staan de pispotten deze week in de aanbieding.

Gepost door: Menck | 04 juni 2008

ROFL daar zegt ge al zoiets. Gelukkig is er boven nog een wc. Oef.

Gepost door: de huisvrouw | 04 juni 2008

Lieve hemel, die kinderen kunnen je het leven wel zuur maken, zeg, Je vraagt je af waarom we er aan beginnen, het lijkt allemaal zo hopeloos. Hele volksstammen moeders raken ontaard en niemand heeft een oplossing en zelfs geen WC-kruk. Een beetje respect mag zo onderhand ook wel weer, zou je zo denken. Zo'n arme moeder op de WC, zo hulpuloos met haar broek naar beneden.

Gepost door: Nora | 04 juni 2008

't Zijn harde tijden voor de pissende medemens.
Voor de dochters en zonen ervan ook.
Kom algauw hier een paar weken logeren, bij ons trek je de kruk van de wc enkel los, maar dat repareert ter plekke ook rap.

Gepost door: zapnimf | 04 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.