09 juni 2008

Keurig, Huisvrouw!

Aangezien Vogel dit weekend koorts zonder focus had en ik niet naar de manège kon , besloot ik mij toch maar aan de strijk te zetten. 

Dat achter de rug, bedacht ik dat ik net zo goed eindelijk eens de kleerkast van zijn winterv(r)acht kon ontdoen, en daartoe moest ook de ingestorte kleerkast ontruimd worden.

Alles werd gesorteerd in te winter, te groot, te lelijk-waar-zat-ik-met-mijn-gedachten en draagbaar zomers.  Manmanman wat een werk.  Onnodig te zeggen dat er vele Punt 5 momenten aan te pas kwamen. Ik moest wel voortdoen want anders had ik op de gang moeten slapen wegens een bed vol troep.

Ik ben ook tot een verontrustende ontdekking gekomen : volgende winter zal ik  flink moeten winkelen, want het magere rijtje winter-die-niet-als-een-zak-om-mij-hangt of waar-zat-ik-met-mijn-gedachten zal mij de barre maanden niet doorhelpen.

En dat, Nijvere Lezertjes, vind ik niet leuk. NIET zeg ik u.

Slecht één voordeel aan deze noodgedwongen aan, maar vooral IN huis gekluisterde toestand, want ik ben eigenlijk dol op thuiszitten : ik ben alvast niet bruiner geworden, dus misschien valt mijn snor nu iets minder op.

 

Commentaren

Je kan nu al een skipak breien? Hoef je volgende winter niet te gaan winkelen!

Gepost door: zapnimf | 09 juni 2008

on)corafan Kledij van Cora Kemperman hangt altijd als een zak.

Gepost door: anti cora | 10 juni 2008

O ik doe al lang niet meer aan Cora. En aan breien heb ik nooit gedaan.

Gepost door: de huisvrouw | 10 juni 2008

lol, deed u aan Cora dan?

Gepost door: anti cora | 11 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.