12 juni 2008

De climax

Ik luister liedjes op mijn laptop en voor de tigste keer zegt Zoon 'hoe kunt ge daar naar luisteren, dat klinkt zoooo slecht via de pc'.

Ik hum wat en doe voort met punt 5.  'Moet ge boxen hebben?' biedt hij aan.

Ik ga van huh huh wat moet ik daarmee?  Hij holt naar boven en komt terug met twee kleine boxen en iets dat een subwoofer heet.  Hij plugt de boel in en ik moet toegeven dat het heel wat beter klinkt, zij het heel bassig.

En om de bas uit te testen moet ik dit opzetten, volgens hem bedoeld om dat subwoofding in auto's te proberen.  Owkaaaay.  http://nl.youtube.com/watch?v=mdvWyuCRdIU 

Gaston laat ondertussen vrijwel synchroon zijn van Vogel gepikte rubberen giraf piepen, het is een talent voorwaar. 

Dan weer een liedje van van mij. Klinkt vaag zeg ik.  Nee het klinkt niet schel zoals via uw laptop, repliceert hij.  Ook juist.  Hij laat mij toch altijd lachen, die Zoon van mij. Zélfs wanneer ik liever zou krijsen.

En dan, dan beste Lezertjes, als ik Feuer Frei van Rammstein heb opgezet om even jofel te doen, zegt hij mij : 'Goh da's lang geleden dat ik nog naar dat soort muziek heb geluisterd'.  Op de vraag waar hij dan wel naar luistert komt hij af met : 'Hollandse negers enzo'.  

No kidding :  http://nl.youtube.com/watch?v=eSOWJPP3Upo

Ik lig alvast plat. Nu u nog. 

En als dessert kreeg ik nog dit : http://nl.youtube.com/watch?v=wBpUbaqrOCM . Waarbij hij na mijn gepijnigde blik op 1 minuut zei : 'De climax komt nog'. 

Toen ging ik van : OMG dit is té erg en zei hij : oh en dat was net de climax, weet gij niet wat een climax is, dat is de opbouw tot...waarna er...' waarop ik hem met een minachtende blik het zwijgen heb opgelegd. Een orgasme heb ik er toch niet van gekregen.

Gelukkig heb ik waan.  En een geweldige Zoon.  Moet ik nu mijn boxen en subwoofer telkens meeslepen van living naar keuken?

 

 

Commentaren

Waan en waanzin.
En een sn... laat maar.

Gepost door: zapnimf | 12 juni 2008

filmkes Huisvrouw, U bent nu toch met filmpjes aan het gooien, ik doe er eentje bij:http://www.youtube.com/watch?v=dkIhEGBTMo4&feature=related
Vraag: Familie van Gaston (mét ballen)?
Het ziet er wél naar uit.
Op de achtergrond is zelfs - als u goed luistert - een medehuisvrouw te horen. (Tussen ons gezegd en gezwegen... mét. Pincet. Dat weet ik zeker.
Of dacht u dat ik met snor ging schrijven?)
Oh... en leve de climax uiteraard!

Gepost door: sodade | 12 juni 2008

Och jom, geweldig, en wat een brave scheper, en die Huisvrouw, ja dat zou ik best kunnen zijn.Ze lacht wel net zoals ik ongeveer. PLOINK! :D

Gepost door: de huisvrouw | 12 juni 2008

Die boxen met subwoofer zijn een zegen voor als je echt van je muziek wilt genieten. Meesleuren die handel, kortom. Al is een degelijke koptelefoon natuurlijk toch net iets makkelijker.

Tiens, ik kan je YouTube-links niet aanklikken.

Gepost door: Menck | 14 juni 2008

Nee ik was te lui om er echt links van te maken, kopiëren dus ;)

Gepost door: de huisvrouw | 14 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.