28 juni 2008

Couleur Café

De Bleke en ik hadden een afspraak.  Wij gingen naar Couleur Café!  Aangezien zij de kaarten had, spraken we buiten Tour&Taxi's af.  Voor ik haar tegen het lijf liep, was ik al twee condooms rijker.  Ik vraag mij af waarom men daar op festivals zo gul mee is.  Is het misschien de bedoeling dat men ten terreine gaat... ehm?

De Bleke moest nog een tasje kopen, dus deden we eerst het marktje.  Nadat we zowat elke sjakosj daar voorhanden hadden bekeken, vond ze eindelijk haar gading.  Oorbellen moest ze ook nog, maar geen van de minimaal 1594 paar die we tegenkwamen kon onze kritische blik bekoren.

We zagen MC Solaar (heel goed!) Erykah Badu (écht niet onze smaak), Ricardo Lemvo (goed voor efkes), Asa (knappe muziek) en dan als afsluiter de Orishas en die waren absoluut geweldig.   Zij het dat hun set heel rommelig was, met vreemde overgangen en hun liedjes altijd raar eindigden.  Wat ons deed vermoeden dat zij het Orgelpunt niet gelezen hebben, want een duidelijke finale zat er nooit aan.   Maar sféér mensen, sféééér!

Enkele liters zweet later werd het tijd om autowaarts te keren, terwijl ik nog altijd nagniffelde over Bleke's uitspraak eerder op de avond : 'Een kalende man, iemand?' over een voortijdig, tonsuurgewijs haarverliezend, snullig heerschap dat zich telkens naar haar omkeerde.

We gingen samen naar mijn auto, zodat ik haar bij haar auto kon afzetten.  En, Nijvere Lezertjes, ik kan u vertellen dat een Bleke die pijne voeten heeft niet vooruit gaat.  We hebben minstens twee keer zo lang over de weg gedaan dan ik alleen in het heengaan.

Het was een faane, faane avond voorwaar.

Commentaren

Zeg, ik had wel - zo blijkt nu - een blessure hé. Die mannen van Orishas hebben precies een beetje te veel op mijn heupen gewerkt. Maar 't was effeaf een faane avond.

Gepost door: De bleke | 28 juni 2008

Ge keunt uuk ne vrie waazen ouvond hen in Gent olst gentse fiesten es... uuk couleur café!

Gepost door: Leen | 28 juni 2008

Moet ik dan maar Amsterdams gaan praten of wat?
Ik kan niet helemaal vatten waarom Erykah Badu niet jouw ding was... Tell me...

Gepost door: Zezunja | 29 juni 2008

@Zezunja : Het sleepte te veel en er was een stuk met zéér irritante kipachtige geluidjes.

Gepost door: de huisvrouw | 29 juni 2008

Eeey, dat stond ook op ons programma.
Als tenminste die ex niet just de weekends van de kinders wilde wisselen. (en ik geen vijf feesten had te organiseren en naar een festivalleke hier in de buurt moest en zes keer rondrijden om de koters naar verjaardagsfeestjes te brengen) Ooit gaat ons dat nog wel lukken.

Gepost door: zapnimf | 01 juli 2008

volgend jaar gaan onze snorren samen vrolijk swingen op CC jom ;)

Gepost door: de huisvrouw | 01 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.