01 juli 2008

Scheer u weg, meneer!

Ergens verleden week.  Ik lig in bad, de kraan loopt nog.  Opeens hoor ik een mannenstem in mijn gang.  Ik schrik me wild en schuif gelijk uit met het scheermes waardoor ik bloederige taferelen creëer. 

Toen viel mijn euro.  De nieuwe voorzitter had gezegd dat hij mij om 10 uur een bloemetje kwam brengen uit naam van het OC.  Glad vergeten.  De bel had ik door de kraan niet gehoord en Vogel heeft gewoon de deur opengedaan.  

Ik spring uit bad en gil naar de meneer dat ik er zo aankom.  Afdrogen in zeven haasten en iets uit de vuile-wasmand plukken want mijn propere kleren liggen over de leuning van de trap, net boven 's mans hoofd, dus daar kan ik niet aan. Ik wikkel mij in de jurk en kom dan tot de conclusie dat daar iets onder moet, want hij heeft een V tot onder mijn borstbeen.  Jurk terug uit, vuil topje opgraven, jurk weer aan.

Ik verontschuldig mij uitvoerig, neem mijn bloemen aan, we praten een paar minuten en dan gaat hij door.  En ik kan weer mijn bad in.  Om de bloederige taferelen af te spoelen.   Ik verzeker het u : vreemde mannenstemmen in uw gang zijn géén zegen voor uw bikinilijn.

 

Commentaren

Wares Dirie (of hoe heet dat jong?)achterna?

Och, wees content dat je niet just aan je snor bezig was, of je liep nu met een hazenlip rond.

Gepost door: zapnimf | 01 juli 2008

Dat kan ik geloven.

Gepost door: veerle | 02 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.