03 juli 2008

Zoef?

Vandaag bracht ik mijn ouders, én Kleine Vogel , naar zee alwaar zij een gezegende minimaal 1 week, met hoop op 10 dagen, gaan doorbrengen.

Al van de eerste bocht naar de Expressweg toe keeuwde mijn ma : ' GE ZIJT NIET OP FRANCORCHAMPS HE', waarna ze zich in het midden van de achterbank nestelde, god weet hoe want ze had wél een gordel aan, om mijn snelheidsmeter in het oog te houden.

 Waar ik mij  niks van aantrok , maar in de achteruitkijkspiegel zag ik haar bijwijlen misprijzende blik.  En ik hoorde haar kreetjes wanneer iemand het toch dorst om net voor mij even van rijvak te wisselen, als ik even niet voort kon wegens semmelende bestuurders voor mij.  JAAAAAAAAA MAAAAAAAAAAAA   IK ZIE HET WEL, kreet ik dan naar achter waarop zij zich weer wijselijk om mijn dochter bekommerde die ondertussen geen seconde haar klep toehield.

Mag ik u dan nog even meegeven dat de zgn Groen Golf waarbij men normaalgezien altijd groen heeft mits het aanhouden van 90/u , op niks trekt?  Als u dat doet, staat u altijd voor rood, daarentegen een gemiddelde van 90 * 1,5 tot 2 of meer doet het prima.  Wel even remmen voor alle lichten, want uitgezonderd aan de Mc Donalds in godweetwelkdorponderwegmaardichtbijKnokke  staan er overal flitscamera's.  

En voor u mij van onverantwoordelijkheid beticht : op de heenweg met ouders en kind heb ik mij nog ingehouden.  Sort of. 

Oh,  zonder dank, steeds tot uw dienst voor ondeugedelijk advies! En jaaaa Virginia, jaaaaa dat verbruikt veel meer, ik weet het.  Effenaf ;)

Eeeeheeen ik verwacht minstens 10 verontwaardigde replieken.  MINSTENS HE! 

Commentaren

Het is een schoon taalgebruik, beste Huisvrouw, dat moet ik u nageven: keeuwen, semmelen, krijten en klep toehouden. Zeer deugdelijk indeed!

Gepost door: Tine | 03 juli 2008

Dat verbruikt wel veel meer hé!

Al was mijn eerste bekommernis bij deze post wel de verkeersveiligheid. De uwe duidelijk niet. Jongske toch.

Gepost door: Virginia | 03 juli 2008

Uw moeder en mijn schoonmoeder zijn dat misschien tweelingen?

Gepost door: veerle | 04 juli 2008

tsss tsss tsss (ook goed? :-))

Gepost door: yucca | 04 juli 2008

Hebben ze die expresweg nu nog altijd niet verkeerslichtenloos gemaakt?

@Virginia : Haar moeder had toch een gordel aan? (Over vogel klapt ze daarentegen niet, die plakte met schrik in d'r broek zowat tegen de zijraampjes in de bochtjes?)

Gepost door: zapnimf | 04 juli 2008

Is die groene golf niet voor als ge 70 rijdt?

Gepost door: Najama | 04 juli 2008

Ik wacht vol ongeduld op het verhaal alwaar moustachemans flik uw rijbewijs afpakt. U wordt vervolgd! Kezze

Gepost door: Moustachemans | 04 juli 2008

tja troost u, u bent heus niet de enige met dergelijk gedrag, ... ik ga hier geen verontwaardigde replieken neerschrijven, bewondering, dàt wel! Mét uw moeder in de auto naar zee rijden! hoedje af!

Gepost door: calamity jane | 04 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.