07 juli 2008

12000

Twaalfduizend muggenbeten heb ik.  TWAAAALEFDUIUIZEND.  Dat gebeurt er wanneer men slaapt zonder antimuggenmachientje van Vapona, waarvan men mij maar blijft zeggen dat het giftige dampen verspreidt en derhalve ongezond is. 

Of zonder dochter, want toen die nog bij mij op de kamer sliep, gingen de muggen tenminste naar haar in plaats van naar mij. En dat klinkt waarschijnlijk veel gemener dan ik het bedoel.

Maar ik zou begot overwegen om haar te vragen om bij mij te komen slapen om de volgende duizend beten voor haar rekening te nemen, moest ze al thuis zijn, want het is geen zicht.  Mijn rug ziet eruit alsof ik een milde vorm van waterpokken heb en roodgestippelde benen zijn effenaf belachelijk. 

Pokkenmuggen verdomme. Straks het machientje terug en een wisse dood zullen ze sterven. Mwoeha. 

Volgende keer : ondergang aan de fruitvliegen! 

Commentaren

Vergiftiging door Vapona is misschien niet zo'n heel pijnlijke dood? En dan bedoel ik niet de muggen.

Gepost door: zapnimf | 07 juli 2008

Wij hebben zelf 'n soortement van blauwe lamp gekocht die insecten allerlei aantrekt (uit den Aldi) in plaats van dat Vaponading (dat mij ook niet gezond leek).

Geen mug, vlieg, nachtvlinder, donderbeest meer gezien sinds we die 's nachts aansteken.

Gepost door: Zita | 07 juli 2008

Hoe kan dat minder gemeen bedoeld zijn? Houdt het kind er misschien van om opgevreten te worden door de muggen in uw plaats? Ik denk dat u de opofferende liefde van dochter voor moeder onderschat.

Gepost door: Tine | 07 juli 2008

't Zijn thans interessante beesten hoor. Wist ge bv dat die een stof in uw lijf spuiten om uw bloed te verdunnen. Anders krijgen die da nie opgezogen. Das toch geweldig è. Hoe komen die beesten daar nu op? Ha!

Gepost door: dontask | 07 juli 2008

Ge hebt dus aantrok van de vrouwelijke soort. Want 't zijn alleen de dees die steken. Hebt ge er al eens aan gepeinsd om een muskietennet rond uw bedstee te draperen? Dat houdt ze ook van uw lijf, tenminste als de muggen zich al niet van in den beginne onder uw net hebben gesetteld, want dan houden ze uiteraard een orgie...

Gepost door: Zabrila | 08 juli 2008

Tante Kaat zegt dat ge tandpasta op die beten moet smeren. Maar het helpt niet hoor, ik heb dat enkele weken geleden zelf getest, toen ik muggebeten zo groot als tennisballen had, op mijn benen. Er zit niets anders op dan scharten en lange broeken dragen.
Ik wacht wel vol spanning op het fruitvliegenverhaal. Ik ben de laatste weken namelijk een hartgrondige hekel aan die beesten beginnen krijgen, sinds ze onafgebroken mijn vuilbak bevolken, hoeveel ik hem ook uitwas met meneerke proper. Nog een geluk dat die niet bijten...

Gepost door: Janina Modaal | 08 juli 2008

Hier op dit moment weinig muggen maar die fruitvliegen... Rotbeesten!
Mijn dochter is ook een muggenaantrekkingspool maar ocharme het kind is allergisch eraan. Hier gaat de muggenstekker in de pries een paar uur vóór het slapengaan mét open ramen zodat ze kunnen vluchten (en da je nie meer weere moe kom'n!) en bij het slapen gaan gaat ie uit. Werkt behoorlijk.

Gepost door: elke | 08 juli 2008

Kunt ge mss een foto van uw rug en uw benen op uw blog zetten?

Gepost door: welwel | 09 juli 2008

Ik had ook zo'n vaponading maar ik kreeg er alleen maar hoofdpijn van. Momenteel heb ik een of ander bolletje dat je moet opendraaien zodat het een frisse citroengeur verspreidt. Als je besparend effectief wil zijn, kan je best watjes met azijn naast het bed placeren, al stinkt dat geweldig.

Gepost door: Julie | 11 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.