10 juli 2008

ik huurde een Zapnimf!

Ik vertrok onder een stralende hemel naar de Zapnimfresidentie alwaar wij gezellig buiten plaatsnamen.  Een uur, en drie op ingenieuze wijze bereidde pistolets later begon het te regenen. 

Kwiek opende mijn gastvrouw de parasol dus alras zaten we weer droog.  En dat toch voor een hele tijd, tot de parasol het water niet meer kon slikken.  Maar niet getreurd : ik kreeg een zalig dekentje aangereikt.  Niet het pasgewassen, want dat was voor de kat.  Maar ik klaag niet.  

Stug hielden we vol. De fijne nevel die onze haardos en snor bedekte kon ons niet deren.  We klepten er op los tot een eind in de avond.  En toen ik thuiskwam wachtte mij de spaghetti die mijn Zoon onder begeleiding van enige telefonische instructies van mijnentwege had bereid.  

We hebben waarschijnlijk alle wereldproblemen opgelost én nog een paar van andere zonnestelsels ook, nu we toch bezig waren. 

Het was onwaarschijnlijk gezellig, alhoewel ik betwijfel of Zapmoose mijn mening deelt, bij het aanschouwen -en horen van al dat vrouwelijk gesnater toen hij van zijn werk thuiskwam. 

Commentaren

en ik ken er.. die al zeuren als ze is een druppeltje voelen.. uw tent is nie waterdicht.. oei oei mijne permenant.. we bbqen wel binnen... onder de dampkap.. het moest maar eens gaan regenen.. amai.. da moest er precies ook is uit...

Gepost door: Bart | 10 juli 2008

Gelukkig was er geen wind en moesten jullie de parasol niet bij de buren recupereren. Toch gezellig hé, zo samen onder de baleinen!

Gepost door: Zabrila | 10 juli 2008

O? Voor jou is het dan wél meegevallen? Hoempf!

Gepost door: zapnimf | 10 juli 2008

Tsja een mens moet vriendelijk en hoffelijk blijven he, ten allen tijde. Hoempf!

Gepost door: de huisvrouw | 10 juli 2008

Waarom krijg ik de indruk dat jullie aan elkaar gewaagd zijn? The odd couple... :-)

Gepost door: zeezicht | 11 juli 2008

Aan elkaar gewaagd? Hm, ik weet het niet, ik vind toch wel dat zij het onderspit gedolven heeft. Vooral articulatiegewijs. Hoempf.

Gepost door: de huisvrouw | 11 juli 2008

? En geen opmerkingen over de snor? U wordt te lief, zapnimf!

Gepost door: Tine | 12 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.