10 juli 2008

Nota aan mezelf.

Beste Huisvrouw,

Als u nog eens het besluit neemt om uw blinde edoch blijkbaar nog prima ruikende Bull Terriër uit te laten in de tuin, vergeet dan niet om de keukendeur toe te doen!

Want anders komt uw chihuahua vrolijk naar beneden gehuppeld, krijgt uw BT een crisis bij het ruiken van degene die het altijd waagt om in ZIJN tuin te plassen en rest u niks anders dan tegen uw chi te krijsen dat hij DAAR moet blijven en uw 35 kilo wegende, vierkant geblokte, een-en-al-spier en ondertussen woest grauwende hond uit alle macht naar binnen te sleuren.  

U mag er zeker van zijn dat u, omdat uw tengere lijf niet opgewassen is tegen zoveel hondenkracht, zich moet schrap zetten tegen muren, dat u uw knieën loeihard tegen opgevouwen tuinmeubilair knalt, dat u uw knokkels openhaalt aan een ander muurtje, en dat u bij het later op de avond aanschouwen van uw bovenarm, die eruit ziet alsof u een motoraccident hebt gehad en over het asfalt bent geschoven, bijna een appelflauwte krijgt.

En dan mag u nog van geluk spreken dat uw BT aan de leiband hing omdat het al donker was en u geen zin had om hem op de tast uit struiken te gaan opvissen.  Want anders was uw chi nu nog slechts een herinnering geweest.

Laat het u een les wezen. 

Commentaren

Ha, deze nota heb je daarna dan toch nog wel kunnen ontcijferen. Sja, hij ging over honden en geen naaktslakken hè.

Misschien tijd om uw osteopaat nog eens op stang te gaan jagen?

http://disfunctionelehuismoeder.skynetblogs.be/post/5939760/de-osteopaat

Gepost door: zapnimf | 10 juli 2008

Deze zat nog zo vers in mijn geheugen, om niet te spreken over al mijn pijnlijke plekken dat ik er effenaf geen nota's bij nodig had :(

Gepost door: de huisvrouw | 10 juli 2008

Het was misschien wel de ideale manier geweest om van uw Gaston af te geraken.Moord zonder voorbedachte rade.

Gepost door: Moustachemans | 11 juli 2008

Nota aan De Huisvrouw

Denk volgende keer twee keer na voordat je een hond koopt.
Of luister naar uw vriendin, Mme Zsazsa.

Gepost door: Mme Zsazsa | 11 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.