15 juli 2008

OK, ik ben beledigd

Ik zei tegen Zoon dat zijn nieuw kapsel leek op dat van iemand, en daarvoor nog niet de zanger, van Human League.  Hij gaat van HUH wie zijn dat?  Ik youtube en zeg erbij dat dat NOG altijd op de radio gedraaid wordt.  Waarop hij gaat van : 'Jaaaah op Nostalgie zeker'.   Pfuh.

Commentaren

Maar heeft hij dan nog nooit van 2manydjs gehoord? Die gebruiken dat nummer ook dus het is gewoon superhip!

Gepost door: lies | 15 juli 2008

Alleen straffen, heel erg hard straffen, helpt hiertegen, Huisvrouw. Hup hup, waar wacht je op? Er staat jou opvoedkundig werk te wachten.

Gepost door: zapnimf | 15 juli 2008

@ Lies : AHA en dat is de groep waar HIJ mij mee rond de oren sloeg, toen we gingen eten na Werchter, Ooooh wacht maar tot ik hem te pakken krijg.
@ZN : Noem eens iets, want hij is wel groter dan ik he, dus slaan is geen optie.

Gepost door: de huisvrouw | 15 juli 2008

Ik durfde niet, maar omdat ge aandringt : het aanbeeld van die Phil Oakey in zijn borsthaar scheren? Voor u die zo bedreven bent met scheermesjes, kan dat geen enkele belemmering vormen, toch?

Gepost door: zapnimf | 15 juli 2008

doet mij eraan denken dat Oakley in de tijd had beloofd zijn haar te zullen kortwieken als dit een hit werd. Volgens mij heeft hij zich niet aan zijn belofte gehouden.
tsss die zoon van je moet dringend bijgeschaafd worden...en zijn kapsel ook.

Gepost door: yucca | 16 juli 2008

hmm, ik ben een paar maanden geleden naar een optreden van The Human League geweest, en dien Oakley zijn schedel is nu kaal.... zingen kan 'm nog steeds ferm goe

Gepost door: hilde | 16 juli 2008

beter laat dan nooit met die kale schedel :-)
dat wordt mss Zoon zijn volgende kapsel?

Gepost door: yucca | 16 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.