19 juli 2008

LOTMAAGERUST

Gisteravond had ik met vriendin E. afgesproken om iets te gaan drinken.  We dronken iets, en nog iets en nog iets en uiteindelijk lag ik dicht tegen half vijf in de bedstee.

Maar niet getreurd, dacht ik, ik kan immers uitslapen wegens kleuterloos.  In gedachten zag ik mij rond 12 uur langzaam wakker worden om mij misschien nog een half uurtje om te draaien.

9.30u : de gsm rinkelt.  Ik pak niet op want zijn ze nu helemaal betoeterd? Maar ik ben wel wakker natuurlijk.

10u : sms van Vriendin J. die mij verzoekt haar te bellen.  Ik sms terug dat ik slaap.  Maar ik ben wel weer wakker.

10.15u : telefoon.  Mijn moeder.  Ik moet wel opnemen want anders denkt ze dat ik verongelukt ben.  Ik grom dat ik nog slaap en ze zegt dat ze gewoon wou horen of ik nog leefde.  Ja dus, maar niet fanatiek.

En toen was ik klaarwakker.  VIJF uren slaap heb ik gehad, mensen.  VIJF. Toen ik vriendin J. belde zoals mij bevolen was, bleek het dan ook nog eens HAAR moeder geweest te zijn die mij om 9.30 uit mijn vergetelheid gerukt had.  Twee moeders en een vriendin, meer is er niet nodig om een mens tot bijna waanzin te drijven. Maar vooral uit bed.

Commentaren

Het is nog nooit bij je opgekomen om die gsm in de wc te gooien voor je gaat slapen?

Gepost door: zapnimf | 23 juli 2008

Nee want ik neem die mee om bereikbaar te zijn voor zoon. Het feit dat ik later thuis was dan hij, deed niks af aan deze ingebakken gewoonte.

Gepost door: de huisvrouw | 23 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.