19 juli 2008

Zou er een keerzijde zijn aan deze medaille?

Ik was gisteren samen met Mme. Zsazsa bij Jipie. Vogeltje amuseerde zich dolletjes met haar kinderen en toen Jipie aanbood dat ze mocht blijven logeren tot zondag, was Vogel zeer bereid. En dinsdag vertrekt ze dus naar Mme. Z.

Wat ik mij wel afvraag is wat er achter al deze vriendelijke logeerpartijen steekt.  Want plots  bekroop mij een donkerbruin, nee wat zeg ik : een gitzwart vermoeden dat ik verondersteld word om deze gunsten te retourneren.  En dat ik dus bijgevolg binnenkort met een hele kudde kinderen ga opgezadeld worden. 

Zoveel onbaatzuchtigheid, daar moet iets achter steken, niet?

O en aan Mme. Z : uw suggestie om deze post 'kut ende fuck' te noemen, werd overwogen maar helaas niet weerhouden.  Toch dank voor uw medewerking!

Commentaren

ooohhh dan mogen we zeker onze agenda niet vergeten morgen

Gepost door: jipie | 19 juli 2008

had je gedacht! Niet retourneren is ronduit grof... Tenzij u dus volgende zomer acht (ja!!!) weken met uw dochter wenst opgescheept te zitten, kunt u maar beter eens vriendelijk polsen.
En voor het geval er nog eente bij kan: de mijne is echt héééél braaf. En ik retourneer altijd!

Gepost door: Tine | 20 juli 2008

of anders man en kinderloos zijnde zou ik het zo oplossen... ipv de kinderen uit te nodigen vraag je hun moeders voor een middagje en mogen die hun kroost meebrengen (misschien toch wel een springkasteel zetten). Dat geeft een hoop meer ogen om die kadees in het oog te houden en een hoop volk om een klapke mee te doen (en als je sommigen liever niet spreekt is er altijd wel iemand anders die dat in je plaats doet)
... en 's avonds gaan die gewoon naar huis.

Gepost door: Marc | 22 juli 2008

@Marc : Ewel? Waar wacht je nog op? Waar is uwen hof en wanneer mogen we afkomen? Ik zorg voor het klappeke, Huisvrouw voor de wijn.

@Huisvrouw : Vaneigens dat je er volgende week ergens aanhangt. Denk toch na, mens, vooraleer je je (brave) kroost uitleent en er schoelies voor in de plaats krijgt!

Gepost door: zapnimf | 23 juli 2008

Maar hou de wijn uit de buurt van ZN of ge verstaat haar niet meer! En ZN : zwaag waaf. Ik wil het niet weten.

Gepost door: de huisvrouw | 23 juli 2008

@ zapnimf: helaas past er geen springkasteel op die 3.5m² koer achter mijn huis (een tuin is hier al helemaal utopisch)

Gepost door: marc | 24 juli 2008

Pfffffrrrrt! Alle twee!

Gepost door: zapnimf | 24 juli 2008

U bedoelt voorzekers Pfuh. Maar gezien uw articulatieprobleem zullen wij het u niet kwalijk nemen.

Gepost door: de huisvrouw | 24 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.