23 juli 2008

Wat een interimmoeder lijden kan.

Mme. Z kwam gisteren om Kleine Vogel op te halen.  Ze was rijkelijk laat, dus het kind stond al een hele middag Zuster Annagewijs aan de venster en was dolgelukkig toen ze er eindelijk waren.

Deze ochtend krijg ik een telefoon van Mme Z. (ik sla gemakshalve de telfoons, msngesprekken en pb's van gisteren over maar denk : Vogel die bij het thuiskomen verontwaardigd was want Mme. Z had toch gezegd dat ze leuke dingen gingen doen, en nu moest ze gaan slapen. Vogel die geen grijs brood wou, maar toen het grijze brood  bruin genoemd werd er wel tevreden mee was.Vogel die haar mond niet kan houden, Jef die daardoor niet wou slapen, een sproet op Vogels achterste die verkeerdelijk werd aangezien voor uweetwel). Ze had de slechtste nacht van haar leven achter de rug want kleine Jef was ziek geweest op de meest onprettige manier die er is.  Juist ja...  Dus ze hoopte dat Vogel het ook niet ging krijgen.

Geen uur daarna was het zo ver.  Buikpijn.  Mijn aanbod om haar te komen halen, werd afgeslagen, want daar werd Vogeltje nog zieliger van.  Nu zitten Jef en Vogel op de zetel met een emmer tussen zich in.

Arme, arme Mme. Z.

Commentaren

"Sproet aangezien voor uweetwel"?
Euh... neen, ik weet niet.
Het speen? Aarsmaden? Een pukkel? Een bijtwonde?
Goh, dat is iets dat ik altijd oversla bij logés sè, dat is hun achterwerk grondig inspecteren.

Gepost door: zapnimf | 23 juli 2008

Moeten uw logés van jonger dan 5 dan zelf hun poep afkuisen? Ts!

Gepost door: Tine | 23 juli 2008

Nu ja, ze kuist haar poep wel af, maar iemand moet dan komen inspecteren :D En die iemand zag nu het sproetje verkeerdelijk aan voor...

Gepost door: de huisvrouw | 23 juli 2008

inspectie Bij ons net hetzelfde. Inspectie + sproet van 1,5 mm. Dat kan inderdaad voor verwarring zorgen...

Gepost door: Tine | 24 juli 2008

Duh-uh!!!
Alsof niet iedere zichzelf respecterende ouder weet dat je pas logés vraagt als ze zelfstandig hun poep kunnen afkuisen! Daarvoor is dat een geweldig staaltje van onverwantwoordelijkheid.
Hun jas en schoenen zelf kunnen aantrekken, is een andere voorwaarde.
Ochot! Al die moeders die zo de perfecte willen uithangen. Regel nummer één is : kak thuis als je eens een paar uurtjes komt spelen.

Gepost door: zapnimf | 24 juli 2008

zapnimf, ik vind u elke dag nog wat leuker :)

Gepost door: Neeftjuh | 05 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.